După câțiva ani de Politehnică, Florin Benea și-a dat seama că programarea nu este pentru el, așa că s-a hotărât să-și dedice viața salvării de vieți, pentru că înspre asta avea chemare. Oare avem și noi chemare să-i salvăm lui viața?

A copilărit în Dej, cu un prieten care o mai apărut pe aici pe blog. Tată de copil de 3 ani, paramedic SMURD, a aflat că are leucemie și că tratamentul costă 150.000 EUR. Și-a vândut toate avuturile pentru a face rost de bani dar, așa cum probabil intuiți, averea celor de la SMURD nu se află pe această lume. Drept urmare, are nevoie de ajutor pentru transplantul de măduvă care îi poate salva viața.

Vă spun cât se poate de sincer că nu am avut stomac să citesc articolul acesta până la capăt. Pesemne devin din ce în ce mai sensibil pe măsură ce îmbătrânesc.

Dacă aveți posibilitatea, vă rog eu frumos să faceți o donație într-unul din urmatoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:
Lei: RO86BTRLRONCRT0152660201
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

PS: Și are un copil de trei ani. Voi știți ce scumpi și ce iubitori sunt cei care fac 4 ani? Florine, sper să vezi și cât de arțăgoși sunt cei de 18, și mai ales strănepoții care fac 18 ani…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *