Groparu ma va lua sh ma va duce pe mine, adica tot pe el, la un tim bildin. Adeca intr-un loc unde e bere, papa sh somnic pe banii alcuiva, langa lac de munte unde se poate pescui cleni dilăi si pastravi jmekeri, unde vom face pain-ball sh tiroliana, gratare sh chitari la foace de tabara pe banii alcuiva, adeca ai unei cooperative la constructia careia pun si io umaru’, si care de fapt e o meseriasha. Luni dimineata, cand va ploua si va fi frig, inghesuiala in troleu sh va mirosi usurel a navtalina finca is 8 grade sh lumea sh-o scos din dulape paltoanele alea tinute pentru lunile cu R, sa va ganditi la mine, care voi dormi in bratele celor 6 colege lezbience de la firma, calare pe naveta de Ursus sau Holsten sau votca Perfect sau Tequila sau vin rosu sau alb, intr-un hotel montan super bine incalzit, facand bancuri cu gratarele ca sa le conving sa se faca mai rumene, fragede si gustuoase. Nush de voi, da’ mie tat timpu imi ies numa’ bunie.
Ne recitim… errr… marti.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. The Original Yankee Reply

  auzi, cine is alea 6 colege lesbience ca io nu le jtiu?
  la mine te-ai gandit?
  L.O.L.

 2. nenea cosmos Reply

  la ora asta cind deja faci bildin de ala gretos cu minutzele pe lezbiste, mort de beat si cu 83 de pastravi deja pescuiti, sa multumesti lu Doamne Doamne care e sus si vede tot ca are conexiune buna ca nu joci la o pravalie cu santiere cum fac eu, unde la tim bildin ne uitam pe geam dupa pensionarele care trec prin preajma caci femei canci, iar in ceea ce priveste somnul de lunea m-am interesat, esti obscen rau, cica e interzis prin lege.

 3. IepurasulAtomic Reply

  Bah Gropare, vezi ca bag sama ca ti-o fujit 2 lezbiene din alea de le ai tu acolo(care este), ca io le-am vazut aseara in club(nu spui care, ca cica fac reclama). Si am si-o intrebare, care de fapt vor fi 2(adica doua, nu doi): la ce mama curului de firma lucrezi tu ma de aveti atatea zile de tim bilding? Si 2(adica doi): cum facem sa ma angajez si io acolo, ca la firma mea tim bildingu’ o tinut fix o zi si cea mai mare atractie(pe langa painball) o fost c-am facut io striptease si-o incercat sa ma violeze o fana. N-o reusit, da’ cre’ ca inca n-o renuntat la idee….

 4. WhiteWolf Reply

  Da-te kult, abureste tot ce prinzi; zi-le ca faci a mai stiitzifica chestioaie pentru National Geographic, sectiunea de dezastre.
  Cu navete, cum ar veni 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *