Vestea cea mare: am adăugat Timișoara și Gura Humorului la lista de cinematografe unde se poate vedea Usturoiul începînd de vineri, 29 ianuarie!

Avertizare, cod galben: unele săli RADEF nu sunt încălzite. Îmi cer scuze dacă vă trimit să înghețați!

Așadar:

Cluj, cinema Florin Piersic
Vineri, 29 ian: ora 17:00
Sâmbătă, 30 ian: ora 20:00
Duminică, 31 ian: ora 17:00
Luni, 1 feb: ora 20:00
Marți, 2 feb: ora 20:00
Miercuri, 3 feb: ora 17:00
Joi, 4 feb: ora 17:00.

În sfârșit, vom fi proiectați la ore mai normale!

Botoșani
Zilnic, ora 17

Craiova, cinema Modern
Zilnic, ora 18:00

Iași, cinema Victoria:
Zilnic, ora 19:30
Cinema Republica:
Zilnic, ora 19:00

Piatra Neamț, cinema Dacia:
Zilnic, 14:00 și 16:00. Profesori, luați-vă elevii și hai la cinema!

Timișoara, cinema Timiș:
Ora 14:00, până în 2 februarie (am trimis DVD, vă recomand să așteptați până când, grație superbului Sîrb, va ajunge la ei varianta BluRay)

Ce urmează:

București (Hollywood Multiplex) și Brașov (Cinema One) din 5 februarie (încă nu am semnat, dar avem acordul verbal). Mâine le trimit discurile, afișele și fluturașii. Ambele proiecții vor rula de pe DCP (80 Gb), deci nu vom întâlni problemuțele tehnice cu care ne luptăm în alte săli (sunet/culoare).

Sibiu, Galați, Caransebeș, Buzău, Resita, Oravita, Vulcan: în luna martie.

Constanța: final de februarie.

Tot București (Muzeul Țăranului Român) – foarte curând.

Oradea: 19 februarie, prin grația Bunoiului. Voi fi acolo la lansare! Haideți să vă zic picanteriile din culise.

Satu Mare: suntem la faza semnării contractului, există bunăvoință din partea lor.

Suceava: încă nu am apucat să sun, am datele de contact și nu mă tem să le folosesc!

Știți ce vă roagă producătorul, scenaristul, distribuitorul, băiatul de livrări de pizza și lipitorul de afișe: Like, Share și notă pe IMDB, pliz!

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. liza r Reply

  Ieeii! Galatiul e pe lista. Anunta data si dau share like si spam 🙂

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Adi: așteptăm binecuvântarea de la Cinema City!
  @ gaben: …așijderea.
  @ maria: urmează să sunăm! Poate reușim săptămâna viitoare.

 3. miha Reply

  Ha. Si chiar azi verificam ce film as vrea sa mai vizionez si sa vad daca nu miroase usturoiul pe liste. La Brasov, ziceam. 🙂

 4. Robert Reply

  Te urmaresc aici de cativa ani deja si-n timpul asta cred ca am beneficiat de multe din lucrurile pe care le-am gasit pe blog, atat cele amuzante cat si cele serioase.
  Cumva cred ca dupa ce-am primit toate astea de la tine, trebuie sa incerc sa rasplatesc munca ta de aici. Asa ca am considerat ca, pe langa dorinta de a vedea filmul, e si o datorie sa merg sa cumpar bilet si sa-l vad in cinematograf.
  La Iasi am avut de ales intre a merge la 15.oo sau la 19.oo. Pentru ca seara e program de bebe am ales sa plec in timpul serviciului ca sa ajung la ora 15.oo la film.
  Asadar, miercuri la 14.50 am ajuns la Victoria. Pana la 14.58 am crezut ca voi avea parte de o proiectie privata, dar nu a fost cazul pentru ca, tiptil tiptil, in sala a mai venit un bunicut. La 15.02 a venit nea’ Petrica, in halat si cu discul la subrat, sa ne puna filmul – stiu ca-l cheama asa pentru ca d-na de la bilete l-a strigat de vreo doua ori.
  Scaunele erau cele de-acum 15-20 de ani, in sala a fost frigut iar sunetul n-a fost chiar cel mai fericit dar am savurat filmul si vreau sa-l mai vad macar inca o data – poate acasa, pe DVD daca va fi disponibil sau luat de pe torent.
  Un pic nostalgic asa mi-am adus aminte de postarile de aici despre distributie, despre aventurile de logistica si de la filmare si poate ca si de asta am ramas la generic pana la final.

 5. Groparu Reply

  @ Robert: imi pare rău că astea sunt conditiile din cinematografele românești… mi se înfioară carnea pe mine când chem oamenii în săli neîncălzite, în care nimeni nu se chinuie să facă probe de sunet înainte!
  Dacă ajung la Iași, poate reușim să ne berărim oleacă – să vezi tu atunci ce povești de culise am de zis… hehe…!

 6. Groparu Reply

  @ Robert: oricum, mulțumesc dublu! Pentru că mă citești și pentru că te-ai invoit de la munci ca să îngheți în cinema ;))

 7. praz Reply

  fi-me-ar scarba de usturoiul tau. sa’mi dai inapoi banii pe 4 beri pt bilet plus pt timpul pierdut ! mai bine mergeam la arsenie boca si ma rugam sa se inece pestii din dunare decat sa pierd timpul cu usturoiul vostru !

 8. Robert Reply

  Dacă ajungi la Iași sau dacă ne-om întâlni în alte părți, îi musai să ne berim oleacă ;))
  Până atunci o să continui să te citesc 🙂

 9. Groparu Reply

  @praz: te rog da-mi un mail la Groparu punct ro la gmail cu datele de cont (nume complet, IBAN).
  @Narcisa: err… E un singur cinema 🙂 (google Usturoi IMDB si gasesti din prima!)

 10. Robert Reply

  Ok, atunci eu o sa vorbesc cu tata sa lasam niste vin la beci si-mi zici cand pleci spre Iasi ca sa pun si cateva beri langa el … sa fie 😉

 11. Eugen Reply

  Maine ma invrednicesc si eu a merge la film, impreuna cu sotia si inca un prieten, mare admirator de literaturi si initiative groparesti. E bine ca avem de ales intre 2 cinematografe in Iasi (Republica si Victoria), ca depinde tare de ora la care reusim sa plecam de la munci. Anyway, se pare ca vom fi cel putin 3 persoane in sala. Te inchiaburim, Gropare, asadar platesti tu berile cand ajungi la Iasi, din banii aia multi pe care ii castigi de la noi pentru ca mergem sa-ti vedem filmul! :-)) Am impresia ca o sa trebuiasca sa-ti aloci vreo saptamana pentru Iasi, la cate persoane vor sa te vada, vedeta care esti tu vedeta pe persoana fizica care este!

 12. Simona Reply

  E un film ce poate fi vizionat împreună cu o puștioaică de aproape 6 ani?:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *