Deci: numai in România maşina care ridică maşinile parcate ilegal rămâne blocată în trafic de o maşină parcată ilegal, şi blochează ilegal toată strada!

Gura colegei Tya (care va avea o expoziţie foto săptămâna viitoare; vă zic io mai încolo) nu tace, ci cronţăne toată ziua. Ţaca-ţaca. Ţaca-ţaca, şi pe mine mă disperă.

Văzând că nu e loc deloc, vajnicii ridicători s-au gândit să urnească din loc maşina, nu înainte de a scăpa pe gură nişte pwle ghe la Cluuuj. Băiatul de la Urgent Curier a făcut ce-a făcut şi a plecat urgent curier.

Ce făcea în timpul ăsta proprietarul maşinii parcate aiurea, vă veţi întreba? Ei bine, a stat ascuns după colţ până ce a venit Poliţia, care s-a poziţionat la capătul străzii şi a restricţionat accesul pe sensul unic, ca să se poată elibera strada; şi când toate maşinile au dat în spate şi strada s-a golit, proprietarul s-a suit repede-repede la volan şi a tulit-o.

Pe el nu l-am mai filmat, că cineva în ţara asta trebuie să mai şi muncească.

Viewing the CSR Marketing Manager campaigns

In CSR Marketing Manager, you can visualise any ongoing campaign using a simple procedure. To visualise ongoing campaigns, follow these steps:

1. In the View Window, in the Campaigns MSISDN box, type the number of the MSISDN you wish to query, and then click Search. The Campaign Information for <MSISDN> tab is displayed.

2. You can see the existing campaigns’ details in the Active Campaigns List: the name, type, description, the owner of the campaign, as well as the campaign start and end date.

Querying CSR Marketing Manager

The primary functions of CSR Marketing Manager relate to the querying of the database about a certain MSISDN. The query returns the campaigns the subscriber has taken part in, together with the subscriber’s participation details.

To query the CSR Marketing Manager about an MSISDN, follow these steps:

1. In the View Window, in the Campaigns MSISDN box, type the number of the MSISDN you wish to query, and then click Search. The Campaign Information for <MSISDN> tab is displayed.

2. You can navigate through the tabs to learn more information on:

< The campaigns the subscriber has taken part in – in the Customer Campaigns tab.

< The rewards granted to the subscriber so far – in the Customer Rewards tab.

< The customer offer SMS – in the Customer Offer SMS tab.

< The customer reward confirmation SMS – in the Customer Reward Confirmation SMS tab

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 21 comments

 1. Winnetou Reply

  “Filmează-mi mămăruța, filmează-mi mămăruța!
  Asta faină-i a ta?
  Da măăăăăăă” =))

  Am și eu o întrebare: Care e “mămăruța”? Ypsilon-ul vișiniu? :))

 2. camil Reply

  sunt destul de sigur că mai putem asista la asemenea spectacol și prin alte țări de frunte precum India, Bangladesh sau Indonezia.. :))

 3. Gerhald Reply

  Fie ca divinitatea sa recalculeze numerele petrecute de astia rai pe globul pamantesc. Printre astia rai se numara si aia de blocheaza masini!!!

 4. Rasta Man Reply

  As introduce lege prin care aparatele foto cu care se fac poze la masini parcate aiurea sa aiba card de 16 Mb maxim 😛
  Muahaha …. si-mi las intotdeauna rotile pe full lock intr-o parte, cu volanul blocat 😀

 5. Alexandru Reply

  Tipic romanesc =)) … de ce numai la noi se întâmpla astfel de situații ? as răspunde la întrebare dar mie frica ca am sa jicnesc neamul romanesc :> 😀

 6. Glappy Reply

  La noi sunt unii care se cred mai presus de lege,parcheaza in mijlocul intersectiei, pe trotuar,sa nu mai aiba pietonii pe unde merge,important e sa isi lase ei masina pe undeva,ce mai conteaza ca sunt si alte masini,alti pietoni care nu au pe unde circula?

 7. Ionut Reply

  super smecher proprietarul si sper ca si vacarul sa fie muls de vaca, iar hinghierul bagat in duba de catre cainii comunitari.

 8. tac'su Reply

  acuma io, m-as fi interesat care este masa maxim admisa sa circule pe straduta aia, si apoi le ardeam o amenda alora cu macaraua de ridicat automasini de sa le piara cheful pana cand se reglementeaza problema parcarilor

 9. marius vl Reply

  Totul este corect cu o mica exceptie ,in primul rand macaraua nu este pentru ridicat masini ,ci pentru ridicat containere de gunoi si avea voie pe strada fiind o masina pentru servicii publice eventual putea avea o restrictie de orar in sensul ca putea sa vina noaptea cand circulatia este minima..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *