Chiar, oare nu merită cel mai cinstit guvern din istorie un concediu? Ăştia, pesedeii şi cu conservatorii lor şi cu udemereii care sunt la guvernare de 22 de ani? Şi şeful celui mai cinstit guvern din istorie, doctoraşul cel victoraş?

Şi cu peneleii, ăia care acum o lună lătrau la opoziţia asta pişpirică ca un pechinez şi acum latră la cel mai cinstit guvern din istorie şi la propria lor umbră?

Şi cu opoziţia asta anemică şi pişpirică, cu buldogii lor şi pedeleii şi profitorii şi dragă Stolo’?

Şi cu peempeii, şi cu ebele şi lebedele şi udrele şi cu toţi mereuţii?

Şi cu domnul preşedinte cel băsesc? Şi pepededeii şi restul?

Nu pleacă oare toţi în concediu? Că am aflat acuma că este o ofertă bună la Malaysian Airlines.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Valentin Reply

  Gropare, ma dor ochii. Blogul ti se deschide in versiunea pentru mobil si nu merge full version decat cand intru in post. Folosesc google chrome…

 2. d.orin Reply

  Doamne-ajuta!

  nush cat o costa biletu’, da’ hai sa facem cheta sa-i trimitem unde-a-ntarcat mutu iapa, cum treci de la dracu’n praznic fix pe dreapta.

 3. Marian S Reply

  Gropare, Valentin are dreptate. Pfiuuuu, nu sunt singur pe lume. Da` tot guvernul e de vină??? :mrgreen:
  PS: hai, spune-ne şi nouă ce şi cine te-a supărat, pe lângă primul şi al treilea comentariu. Pe urmă îţi spun şi eu de ce îi iubesc miticii pe clujeni. 😆

 4. cristi Timisoara Reply

  Asta a votat Romania inepta,puturoasa si inculta…Romania lor…jegoasa ,plina de hoti,ascultand manele,cu bugetari obraznici si inculti,cu militieni burtosi si cu ministri gen ponta…romania lor…urata schimonosita,depravata.repetenta si plagiatoare….manipulata si manipulabila pierzandu-si timpul la haznaua 3…..tara lor fara prezent si fara viitor…tara derbedeilor ajunsi politicieni,a scorsurilor societatii ajunsi jurnalisti si analisti politici….Romania lor….cui ii mai vine sa vomite???

 5. marcian Reply

  Gluma neagra de gropar :), ce sa mai zic! Ar fi poate cea mai frumoasa zi din viata mea, dupa ceea in care m-am luat cu nevasta 😛

 6. Groparu Nemernic Reply

  @ Valentin: am curatat cache-ul. Sper ca acuma merge. Vorba aia, “la mine pe calc merge!”
  @ d.orin: as fi in stare sa-mi mai ipotechez un rinichi, ceva, ca nu ii mai suport. Nici daca nu ma mai uit la televizor nu sunt scutit, ca fac cumva si tot ajung la mine!
  @ Marian S: nu m-o suparat nimeni , is la fel de furios ca-n fiecare zi! Mno: de ce ii iubesc miticii pe clujeni?
  @ cristi Timisoara: te fortezi si tot nu te lasi! Numa’ sa fie pe un politiciean, așea.
  @ marcian: uimitor cum faci tu din zile negre zile frumoase…!

 7. Romi Reply

  Ok…Ce punem in loc,ca la daramat suntem asi..Si fara vrajeli de oameni buni,cinstiti,specialisti…Concret Am uita..Cum ?

 8. Romi Reply

  Deci,pentru intelectuali Care este modalitatea,dupa parerea dvs,pentru a inlocui acest guvern….cu cine ? CONCRET Fara gargare…

 9. Marian S Reply

  Miticii îi iubesc pe clujeni pentru că şi ei sunt constanţi în iubirea lor. Iată, vă iubiţi primarul, l-aţi ales încă o dată şi astfel l-aţi luat de pe capul nostru!!! 😆 😆 😆

 10. Marian S Reply

  PS: Faza cu tema de mobil este atât de aleatoare încât mă scoate din pepeni chestia ca nu mă prind ce are, mai mult decât că este. Repet: schimbat browser, calculator, IP, viteza de net şi provider, canci. Mie mi-a făcut fiţe de dimineaţă, acuma nu. Dar şi când face, dau refresh până mă plictisesc; de obicei se plictiseşte pluginul (eu sunt mai tenace) şi trece pe normal între a cincea şi a cincisprezecea încercare.
  Deci e de la Pădurea Baciului, ţi-am mai zis io..

 11. Marian S Reply

  PS2: Degeaba click pe “view full version“ că nu ajută. De-aia ziceam eu să o faci pe invers deşi, repet, azi există tablete şi smartfoane mai deştepte decât multe pisicuri. :mrgreen:

 12. Cristi Reply

  Gropare, Dacian Ciolos a fost la agricultura ministru, un ministru aproape anonim, la teorie e bun, la partea practica e slabut.
  Daca iti spun cine este considerat (pe buna dreptate) unul dintre cei mai buni ministri ai agriculturii postdecembriste nu ma crezi sau ma injuri. I

 13. Cristi Reply

  Gropare, Dacian Ciolos a fost la agricultura ministru, un ministru aproape anonim, la teorie e bun, la partea practica e slabut.
  Daca iti spun cine este considerat (pe buna dreptate) unul dintre cei mai buni ministri ai agriculturii postdecembriste nu ma crezi sau ma injuri.

 14. sugemati Reply

  DAVAS MUIE IN CONCEDIU SUGEMATI PULA SUGEMATI COAIELE MANCAMIATI CACATUL MANCAMIATI FLOCI MANCAMIATI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *