Vă rog să o ascultați pe puștoaica asta.

Această puștoaică este nimeni alta decât personajul Marmelada din filmul Usturoi, fratele ei este Darius Stoica (Ieremia din Usturoi), bunicul a fost și el instrumentist, tatăl lor este membru în taraful care cântă în Usturoi, alături de unchii și prietenii lor… ce mai! Oamenii ăștia, când se întâlnesc la grătare sau la paranghelii scot ceterele, țambalele și acordeoanele și dă-i, frate, cântă de sare cămașa de pe ei. Cântă și seara, în familie, cântă și în timpul zilei, la repetiții, cântă în concerte, la spectacole, cântă la nunți, în turnee… oamenii ăștia numai când dorm nu cântă!

Marmelada Vinerea trecută, Daniela Stoica i-a ridicat în picioare pe toți jurații de la X Factor. Și nu mă mir, pentru că e o mică privighetoare. Și e talentată și simpatică și inteligentă și dezinvoltă și mai mare dragul! Mâine seară o puteți urmări din nou, pe Antena 1, începând cu orele 20:30.

Ce vreau să vă spun? De regulă, Groparu nu se bagă să îndemne oamenii să voteze la concursuri. Dar în cazul ăsta vă roagă Groparu frumos ca, dacă v-a plăcut ce ați auzit, să o votați ca să poată merge mai departe. Pentru că merită și pentru că prea multe manele și starlete care-și modulează vocea pe sintetizatoare ca să nu-i promovăm pe cei care chiar au talent!

Pentru a vota, descărcați aplicația X Factor din App Store (https://goo.gl/AkpTwD) sau Google Play (https://goo.gl/dhZpOn) și căutați-o pe Daniela Stoica. Mulțumiri gropărești!

PS: În febra recitalului ei de vinerea trecută, am scris pe Facebook un mesaj de încurajare: ”Bravo, Daniela! Gogogo!” La care autocorrect-ul a rescris ”Bravo, Daniela! Gigolo!” Ce s-or fi gândit ai ei când au văzut mesajul, nu știu…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. neamtzschantz Reply

  sicer? superba voce, talent pe bune, dar din dorinta de a arata prea mult si a impresiona pune prea mult tremolo, prea multe triluri acolo. keep it simple girl, altfel faci din casa mare si frumoasa o tzigoda cu prea multe turnulete si creneluri. ar trebui sa ia lectii pe bune de jazz sau soul, de la profesionisti. cu o voce buna si mult talent poti face lucruri minunate, dar poti sa cazi la fel de usor in kitsch. zici ca o cunosti, spune-i asta.

 2. Marius Reply

  OFF TOPIC : NU STIAM UNDE SA SCRIU , intreb aici
  – salut , dand POSADA1330 , pe google ,m-a trimis aici,deci scuze de deranj ,am citit articolul tau , mai vechi , poate mai stii ceva , ce se mai intampla cu POSADA1330 ?

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ Marius: …din cate stiu, Florin inca lupta pentru finantare. Nu am mai vorbit de multisor cu el pentru ca suntem si noi pana peste cap cu Usturoiul – legat de care sper sa va dau o veste cat se poate de buna in maxim 10 zile!

 4. Marius Reply

  merci` , ma abonez la tine. imi pare un film de calitate,unic la noi,cu oameni pasionati si priceputi,din 2012 ii tot urmaresc,dar foarte putine detalii gasesti

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Marius: asta din cauza ca se lovesc de aceleasi bube de care ne-am lovit si ne lovim si noi. Nu te ia nimeni in serios, nu are nimeni incredere, nu are nimeni bani si nici interes, nu este timp sa te ocupi tu de toate etc.
  As putea scrie romane pe tema asta…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *