Anul trecut (2018, era noastră), prin luna lui Brumărel, am fost invitat la Târgul de Cariere de la Cluj ca să le spun cât este de bine să nu fii șomer.

Înregistrarea, în toată grozăvia ei, se poate vedea mai jos.

Când sunteți invitați să țineți un discurs, nu uitați de regula de aur poleit cu bitcoin: repetați-l de trei ori înainte de a urca pe scenă și a vă ține de un microfon.

A, și nu spuneți, sub nici o formă, ”NU M-AM PREGĂTIT DELOC PENTRU DISCURSUL ĂSTA!” – s-ar putea ca unii spectatori să fie înarmați cu roșii stricate pe care să nu le fie frică să le folosească.

Și niște exerciții de dicție nu strică deloc, de mod și de timp. ”Crăpa-i-ar si crapul crapei de șase sași” fac minuni de vitejie.

Ăsta e unul din cele din urmă discursuri despre filmul Usturoi, că deja au trecut 3 ani de la proiecțiile din cinematografe și simt că ce s-a putut spiune despre asta s-a cam epuizat, probabil că nu mai e de interes decât dacă cineva specializat dorește asta în mod extraordinar, cum ar fi o clasă de masterat de film. Caz în care voi fi acolo să le spun să-și bage mințile-n cap și să fac ceva mai constructiv.

Pentru că, altfel, drogul cinematografiei îi va nenoroci pe viață, e incredibil de plăcut și îmbătător, și nici un succes de la corporație nu-ți va putea oferi satisfacții nici măcar de departe similare – asta pe cuvânt de Gropar.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Remus Reply

  da di ce e bine sa fii angajat ca noi ?
  Sa platesti taxe si sa ai pretentia la:
  – demnitate
  – spitale
  – catedrale
  – sosele & hautostrazi
  – functionari publici neplictisiti
  -aaaa normalitate?!?
  – in caz ca gafezi, pe tine te executa silit!

  Deci, nu mai bine stai linistit acasa, statu’ iti da si cu stanga si cu dreapta, n-are ce sa iti ia daca e de luat, ca toate is trecute pe numele bunicilor.
  si faci evaziune,
  si ai toate drepturile si chiar peste…

  si nu mai scriu ca ma enervez

 2. neXt Reply

  Vezi ca iar te-au hackuit raii aia si ne trimit catre siteuri unde castigam multi bani 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *