Alte detalii sunt superflue. Micuţa locuieşte la mine pe stradă, în Floreşti (o zonă, mno, nu bogată), îi ştiu familia de la locul de joacă din cartier. Tumoarea îi afectează aorta şi o parte din plămâni şi nu este operabilă decât prin martie, la ora actuală urmînd un tratament agresiv cu citostatice. Dacă vă puteţi lipsi de nişte bani, oricâţi, vă rog frumos să nu întoarceţi capul – părinţii ei ar vrea să o mai pişte de obrăjorii ăia frumoşi ai ei şi de acum încolo.

Am aflat de cazul ei săptămâna trecută. Cont bancar: RO57BRDE130SV45616021300, beneficiar: Nicoleta Olimpia Apostol.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Mihaela Reply

  Donatiile prin SMS sunt foarte eficiente si ele (stim de la cazul Evei Maria), daca ii poti ajuta sa solicite numere la companiile de telefonie mobila …. Ne rugam pentru sanatatea micutei !

 2. Groparu Reply

  @ Mihaela: nici nu am apucat sa vorbesc cu ei, cred ca sunt innebuniti. Le-am cerut voie sa public povestea lor si poza fetitei prin Facebook 🙁 Sper sa ma vad cu ei cat mai repede sa vedem ce putem face…
  @ Radu: Da, zice bine Alex, e BRD.

 3. Irene Reply

  Gropare, vorbeste cu parintii sa faca un Paypal, ajung banutii mai repede si se asigura ca ofera potentialilor donatori suficiente optiuni.

 4. Marisca Reply

  Nu-i nevoie de banner pentru cei care simt ca pot da o mana de ajutor. Situatia este cat se poate de reala din pacate pentru Kaelyn si parintii ei.

 5. SMURDBIHOR Reply

  GROPY,ma doare in primul rind pentru ca am un putzace 🙂 Si in al doilea rind pt.ca STIU ce inseamna asta…Ma pling ca mor de foame dar te rog sa ma crezi ca o sa “reusesc”sa pun si eu ceva in contul acela 🙂 Doamne ajuta !

 6. Anonymous Reply

  Multumim tuturor pt inima voastra darnica si fie ca răsplata voasta sa fie pe masura

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *