Cu cine s-a maritat Tiberiu? Cu o gajica, normal! Unde va credetz aici, in Amsterdam sau Gayland?

Nunta d-aia bengoasa, da’ ne-fitzoasa: la intrare, nu iei shnapanie (vin spumant angelli cu aroma de piersica, 8 lei in Metro), ci tequila: sh-asha e cald ca la mexicani.

Inuntru, bar de cocktailuri, facut de Misha meseriashu’. Am cerut un Screaming Orgasm sau un Sex on the Beach, sh-o zis ca sa plec de-acolo, ca kiama Politia Sexoala sh ma aresteaza pt hartuire de persoane de acelasi sex, sh ca sa fac bine sa-mi scot gandurile gay din cap, sh i-am zis ca io n-am ganduri gay decat cu femei, sh ca ce am cerut io e beuturile, nu orgasmu’! Sh mi-o facut tot felu’ ce cocktaile d-alea de inotau in ghieatza, sh care racoreau burta de Gropar care o beut vreo 2 sticle de ape minerale de sete, sh abia daca o mers la buda o singura data toata nunta la un pishu scurt, la cat era de cald! Ca bag sama ca lichidele le eliminam prin pere, sau pori, cum le zice.

Inainte de ceremonie, ma duc la socru mic. Emotii? intreb. Da, zice el. E OK, zic io, Tibby e baiat bun, sh nu o bate prea tare pe Mariana, c-atz vazut doara ca vânătăile de la măna ei îs mici. Sh-apa’ m-am carat.

Mai incolo, Tibby sh consoatza or zis “Da!” in fatza lacului, ca uitai sa va zic ca eram in plina natura, in frumoasa asezare Gilau, la o crâjma cu ştaif – peisaj salbatec de munte, cu păduri, tău de munte, piscuri, inclusiv vreo doua tractoare care or perturbat slujba dom’ parintelui, ca otzâră am ras, asa, ca-n biserica, mai cu pofta cand stii ca e interzis. Ui aci cum inconjurau ca apucatii masa aia pe care erau piscoatele sh mierea:dsc00141.JPG

Papa cu pastrav, icre negre (mai rosiatice), daca va intereseaza nu va mai zic.

Da, am furat mireasa, sh am mers cu ea in locul cel mai select din toata asezarea: birtul comunal. Unde am beut o votca mica. Sh ne-am intors sh le-am dat un bon fictiv de 1000 lei de consumatie, sh i-am zis nasului olandez sa plateasca, ca asta e mai sgarcit, sh tre’ sa simpta ca o vint la nunta in Romunica. Da’ am renuntat sa mai cerem rambursu’ cand am vazut ca i s-o umflat o vena la tampla care zvacnea violent. Asa ca l-am pus sa faca pe amorezu’ gay sh sa incerce sa il agatze pe Ovidiu, care e destul de mascul, sh o mimat destul de bine! Bag sama de bucurie ca nu mai trebuia sa plateasca nimic. Sau oare finca avea experienta la agatat masculi…? In fine.

P-orma, pedeapsa ca masculii ambelor perechi de nash sa danseze la sentiment pe o manea cantata apsolut superb de mine laiv la microfon, ceva cu despartire, curva dracului, iti rup curu’ cand te prind sh tie sh lu ma-ta aia proasta cu care semeni tu, etc. Pocaitii (ca am avut sh d-ashtia la nunta) or cam bolovanit ochii, da’ n-or zis nimic! Sper sa se fi rugat pentru sufletul meu pacatos in sinea lor, ca sincer am mare nevoie.

P-orma, cand negociam noi mai abitir si vroiam sa ii punem pe nanashi sa imite pasaricile din padurea Letea la microfon, altcineva ne-o furat mireasa! Sa fure de la mine, ma, la mine-n tzara! O furat-o patronu’ lu Tibby, care e american (asta venise la nunta IN SANDALE SPORT!!!)

dsc00004.JPG

Sh no – l-ash fi pedepsit io, da’ mi-i ca avioanele americane is deja la Constanta, sh de-acolo pan-aci un F16 ajunge in 30 minute fix, ca astea nu is aparate care se opresc sa are ogoarele patriei mele, ca Migurile 21. Asha ca l-am lasat in plata Domnului, mai ales ca nashu’ ala roman-roman ii ficior cumsecade, sh n-am vrut sa il vatăm in vreun fel, Doamne fereshte!

La final: Nicu Bendea (Comedica) o cam dezbatut teorii complementare de urinoterapie, facut sala sa se cam pishe pe ea de ras. Asta e. Mishu o cantat la chitara (sh asta cand canta, apai canta! ca unii atata or oftat cand asta canta, ghe Doamnie feri!) sh am avut sh un foc de tabara, dar daca mergeam sa il pozez pierdeam locu’ privilegiat de langa lada de bere, asa ca am zis ca ma lipsesc.

PS: In buna traditie romaneasca, ii intreb pe ceilalti nuntasi: voi cat ati pus la nunta? Si pe Tibby: cat ai scos de la nunta?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Femei Reply

  Sa traiasca Tibilica, ma!

  Slab ai fost ma de americanu o fost in stare sa iti fure mireasa de sub nas!

  Hai sa traiesti si tu!

 2. Groparu Reply

  E mah, da’ planu meu nu era sa pun doi nashi romani sa plateasca, din moment de aveam americanu’ bun de plata pt hotia aia josnica! Inke nu i-am facut fucktura, da’ nuuu-l ieeeert…

 3. mumuland Reply

  Or bolunzat americanii si (o) fura sau rapesc ca si harabii…..de la irakieni li se trage(dak te caci pre des in casa vecinului ii iei mirosurile)……….campania anti terorism cu terorism pentru teorism si in numele terorismului…………

  iz io? care ? asta: 😉

 4. mishu Reply

  Din care s-ar putea intelege ca americanii nu sunt in irak pentru petrol… da’ eu zic ca a fost doar de diversiune, ca Pearl Harbor sau 9-11… 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *