‘ce hotnews (preluand livescience.com) cum ca s-o descoperit ca cele mai nasuale 10 mosteniri genetice sunt mostenite genetic: adecatelea defectele si lipsurile pe care le avem cu totii in mai mare sau mai foarte mare masura, cu exceptia mea, care le am pe toate (ca trebe sa si iau penicilina, uneori) sunt izvorate exact din parintii nostri, nush daca mai ales din mama sau din tata, sau din nenea instalatoru’ ala de chiuvete de bucatarie.
1. Alcoolismul: 50% din cauzele care determina alcoolismul sunt genetice, iar restul is determinate de factorii de mediu.
– o sa ma apuc sa beau pana uit ca is alcoolic. Desi mai is 50% sanse ca de vina sa fie efectul de sera (aka factorii de mediu).

2. Cancerul de san
– am putea scapa de chestia asta inventand o rasa de femei fara sani. Deloc. Dupa cum am vazut in unele poze cu studente topless de la Costineshti, deja or aparut cateva exemplare.

3. Daltonismul
– io is daltonist mai ales dupa 4 beri si 6 tequila, cand imi platesc berea cu 2 bancnote de 1 leu la chelneritza, si cer si rest, si asta cheama badiguardu’; cand apare badiguardu’, daltonismu’ ma face sa imi vad bicepsii in alta culoare, mai umflati parca. A doua zi daltonismu’ meu imi arata numa’ ochii umflati si vinetzi din oglinda, numa’ ca bicepshii cumva in mod misterios se dezumfla, desi erau super balonati cu 7 ore inainte, parol.  

4. Violenta
– da’ de ce la unii gena asta cu violentza se manifesta numa la capitolu “dat in gura”, iar la altii numa “loat in gura”?

5. Obezitatea
– dom’le, cand ceteshti ca de vina is parintii ca esti obez, ti se face foame. Pe cuvant.

6. Bolile de inima
– asta nu se refera la atunci cand nu dai cu aspiratorul prin camerele inimii, da’ as vrea si io mai multe gene de boala de inima cum o avut Ibrahim Ferrer si Gil Dobrica, ca bine de mai ziceau din guritza, dom’le!

7. Nasterea unor copii gemeni
– nimic nu poate fi mai cool decat sa nasca femeia-ti doi gemeni in zodia Gemenilor, si numele tau de familie sa fie Geamanu’ – si nici tu, nici ea sa nu fi avut gemeni in familie. Hmmm…

8. Acneea.
– io am un tip special de acnee, numit “acneea de evenimente speciale”: imi apare un cosh din ala vizibil de la o posta in chiar ziua in care am de mers la vreo nunta, banchet de absolvire sau prima intalnire cu o gajica de care chiar imi place la nebunie. A doua zi dispare la fel de misterios pe cum a aparut, ca si cand nu as fi avut-o niciodata! Sa-mi spuneti daca o sa-mi apara si la inmormantarea mea, in caz ca nu pot sa ma uit.

9. Intoleranta la lactoza
– nu are rost sa scriu ca daca suferi de asa ceva, nu ai cum juca in filme cu de trei ori femeie XXX, ca partenera de barbat.

10. Chelia.
– chiar, de ce femeile nu chelesc decat pe picioare, si asta numa dupa ce stau in baie 46 de minute cu un bol de ceara fierbinte, de pute tot apartamentu’ ca in morga de hipopotami, si mai si tzipa, asa cum nu or tzipat niciodata in bratzele tale? Noi macar chelim in tacere si cu demnitate!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *