Uitați-vă la ele cu atenție: le vedeţi prin parcuri, magazine şi pe Facebook. Habitatul lor include troleibuze supraaglomerate, în care îşi aşează pruncii pe scaun în timp ce ele fac varice în picioare, le mai vedeţi la cozi sau în trafic, conducînd maşini roz cu “bebe la volan” sau aşteptînd la bancă să-şi plătească rata. Sunt paşnice, răbdătoare, duioase, smerite, blânde, maternale, duioase, inofensive ca ramura de măslin din ciocul porumbeilor. Dar dacă îi atingi odrasla fie şi cu un puf dintr-o aripă de înger…

Odată, un Ninja i-a spus copilului unei mămici să se dea un pic mai la o parte. Rezultatul se vede şi astăzi: singurii Ninja pe care-i mai vedeţi sunt prin filme făcute la Hong Kong.

Ştiţi de ce nu s-a mai filmat Rocky 6? Pentru că Stallone a fost provocat la un meci de box de o mămică.

Ştiţi de ce Arnold a câştigat meciul şi în Terminator 3? Pentru că roboţica trimisă să-l distrugă nu era mămică, era numai o tânără femeie.

În 1998, un commando de mămici înarmate numai cu perne a fost trimis la luptă împotriva khmerilor roşii, în jungla cambodgiană. Două zile mai târziu, Pol Pot murea în condiţii misterioase.

Odată, nişte oameni de ştiinţă britanici  au făcut un experiment: într-o cameră ermetică au fost închişi Dolph Lungdren, un şarpe Mamba negru, patru creaturi din Alien (da, există de-adevăratelea!) şi o mămică. Odată la 4 ore, în camera experimentală se introduceau un cuib de viespi corcite cu albine africane ucigaşe, două soacre şi un 14 canibali din Noua Guinee. Când zgomotele din camera experimentală se potoleau, supravieţuitorii erau stropiţi cu acid de baterie prin duşuri speciale, montate în tavan. Zilnic, patru roboţi ucigaşi experimentali înzestraţi cu aruncătoare de flăcări ai armatei americane erau eliberaţi în încăpere, odată cu o haită de şobolani infestaţi cu ciumă; iar la final, în camera ermetică s-a detonat, pur şi simplu, o bombă atomică. La finalul celor patru zile, Dolph plânsese atât de mult, încât îi secaseră lacrimile; creaturile din Alien deveniseră trofee de vânătoare pe perete, iar şarpele Mamba se transformase într-o brăţară tribală la încheietura mămicii, care le-a mulţumit oamenilor de ştinţă pentru concediul binemeritat în care a putut şi ea, în sfârşit, să se relaxeze.

Singura – repet, singura forţă capabilă, pe această lume, să opună o forţă absolut egală unei mămici este, fireşte, Chuck Norris. Din această cauză, părerea mea este că Chuck Norris este, de fapt, o mămică (cu barbă, dar tot mămică).

Probabil că întrebaţi cum de am curajul de a scrie asemenea lucruri despre Chuck Norris fără să-mi fie frică de răzbunarea lui.

E simplu: trăiesc cu o mămică.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 30 comments

 1. alice Reply

  De asta toti cunooscutii mei mi-au zis sa ii ridic mamei o statuie deoarece saraca a indurat n-spe nasteri (a vrut ea sa isi faca echipa de fotbal dar portarul nu i-a mai iesit si l-a desemnat pe tata in locul portarului si ea ANTRENOR evident)

 2. Belle d”Imagination Reply

  Eheee, cu soacrele turbate te contrazic. Fiin”că au fost şi ele o dată / odată mămici, iar acum, la vârsta la care puiul zboară, au şi o bogată experienţă. Deci, între o tânără mămică şi o coaptă maman, mie mi-ar fi mai frică de maman.

 3. Probiu Reply

  @Belle d’Imagination: Nu, nu, are dreptate Groparu, o sparge o mamica tanara pe o hoasca soacra, singura arma a soacrei e veninul, dar o mamica supersonica are ac de cojocul ei.
  Un lucru e cert, puterile mamicilor scad o data cu inaintarea in varsta si in greutate 🙂

 4. vienela Reply

  Si cand te gandesti ca mai sunt pe lume oameni care nu au inteles ce inseamna sa ai de a face cu o mama furioasa…:)) Unora le-am aratat eu cand mi-au suparat copilul! :))

 5. bella Reply

  😀 muhaha bune comparatii eu pentru sandra fiicamea sar si in foc dapoi sa o atinga cineva cu ceva 😆

 6. alunelu Reply

  Asta-i inspirat din bancul cu Auschwitz:

  In camera de gazare de la Auschwitz sunt bagati o gramada de oameni. Dupa cinci minute, mai ramasesera in viata doar trei. Mai asteapta nemtii o ora, astia se apucasera de o partida de carti. Cresc doza de gaz, astia – nimic. Dupa o zi, raman nemtii fara gaz si nu au ce face, ii scot si le zic ca-i lasa sa traiasca daca le spun cum de nu au murit acolo.
  Primul zice:
  – Eu sunt maratonist, alerg doua maratoane unul dupa altul, am inima de otel, plamani de fier, rezist fara aer doua zile.
  Al doilea:
  – Eu sunt alpinist, cutreier Himalaya cate o saptamana fara masca de oxigen, am inima de otel, plamani de fier, rezist fara aer cinci zile.
  A treilea zice:
  – Eu sunt din Copsa Mica.

 7. Mihaela Din Reply

  Buna ziua

  Sunt interesata de o colaborare cu dumneavoastra referitor la publicarea unui advertorial pe blogul pe care il administrati.

  In cazul in care doriti sa luati in calcul propunerea mea si daca dispuneti de timpul necesar, va rog sa imi spuneti la ce adresa e-mail pot sa va contactez pentru a va trimite toate datele, urmand ca dumneavoastra sa hotarati.

  Multumesc

 8. Ioana K-Man Reply

  Ba ar trebui sa-ti fie frica de Chuck, pt ca mamica ta nu e langa tine, si fiecare mamica isi apara puiul inainte de partener :mrgreen:

 9. Ileana Reply

  True, my friend! Eu era sa-i iau casca unei colege de gradi de-a lui fiu-meu pentru o impinsatura mai zdravana aplicata progeniturii! Mi-au trebuit toate strategiile de control al emotiilor sa nu-i sar bietei copile la beregata! 🙂

 10. Solomonar Reply

  @Ileana… impinsaturile intre copii la gradi sunt ceva normal, asa isi apara ei ‘teritoriul’. Bunica mea a fost educatoare. Pentru copii si cu copii nu merita sa te certi! Vorba aia. ei se bat, ei se-mpaca.

 11. ciufutozaurus Reply

  de-asta a incurcat-o Gadafi.
  ca a facut treaba pe jumatate.

  statea ca un papagal inconjurat de garda aia de gagici tinere, cu bandurie si kalasnikoave.
  pai, sa fi fost alea niste mame in toata firea, sa-si fi tinut in brate pruncii infasati, in loc de arme, sa vezi cum insista NATO pe un ton plângăreţ să se găsească o solutie diplomatica.

  hai, bre, nea Gadafi, da-o-n Doamne iarta-ma, nu ne intelegem si noi?!
  iertati-ma, doamna, ce spuneti?…aoleu, scuze-scuze!!…shhhhhh, gata….scuze…bai, vorbiti mai incet….copilu doamnei de-abia a adormit….ia zi-i lu’ ala cu avionu sa zboare dracu mai sus, ca face galagie.

 12. polimedia.us/fain Reply

  Nu exista nimic mai feroce pe lumea asta decat o mamica – Blogul cu cel mai scazut nivel de nitrati din Romania…

  ” Odată, un Ninja i-a spus copilului unei mămici să se dea un pic mai la o parte. Rezultatul se vede şi astăzi: singurii Ninja pe care-i mai vedeţi sunt prin filme făcute la Hong Kong. Ştiţi de ce Arnold a câştigat meciul şi în Terminator 3? Pentru că…

 13. Adrian Reply

  Ca fapt divers, s-a filmat Rocky 6, incredibil ca l-ai ratat, il gasesti sub numele “Rocky Balboa”

 14. S Reply

  poate doar daca e o mamica care nu se gandeste la viitor si crede ca isi va tine mereu copilul in puf
  mamicile normale nu ar trebui sa fie asa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *