Apăi tu Codruța,

Ne-ai speriat pe toți de nici nu mai știu de noi.

Dimineață am interviu la Ambasada SUA, că s-ar putea să plec în vizită fulger peste baltă (fix amu sunt în vizită fulger în București, dar nu am zis nimic nimănui!) și, no, io am mai zis că cunosc și io pe câte cineva pe la reprezentanța Unchiului Samuel.

Și asta pentru că amu ceva vreme m-am văzut cu niște cetățence de pe acolo.

Băi, și mă tem să le sun! Am cărțile lor de vizită și mă tem să le sun, ca românu’, și să le-ntreb românisme din elea, gen ”da’ ce te-ntreabă la interviu?”, ”îmi poți da un e-mail cu linkul unde sunt informațiile pentru viză?”, ”mă lasă cu alcool la vamă, sau trebuie să bag pălinca în prezervative pe care le înghit?” – no, chestii normale, umane, românești.

Deci asta fac! Decât să le sun și să avem toți probleme pentru că stă Kovesi cu paharul la calorifer, tot sun și stau și tot aștept câte 8-9-15 minute până intru în direct la Call Center-ul ăla de la ambasadă pentru tot felul de întrebări stupide care-mi vin mie, gen ”știți, io-s ardelean… și vorbesc mult cu <no>, oare o puteți instrui pe doamna de la interviu să afle că <no> nu înseamnă ce înseamnă în engleză?”, sau ”știți, io-s ardelean… da’ să știți că, dacă văd un avion, nu mă duc în pădure să-i aflu cuibul, no, ăla e numa’ un banc!”, sau ”știți, io-s ardelean… oare e bai dacă le spun la interviu că poa’ să vină aci la noi în țară oricâți mujahedini teroriști musulmani vor, numa’ să nu vină unguri?”.

No, tu Codruța, binie-i amu?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Deci: daca le amintesti de faza cu ghiveciul ai din start un avantaj de.

 2. Mihu Reply

  Observ ca ai fantasme cu “tu codruta” ceea ce, ma gandesc, e de bine.
  Doar marile (aici e si la propriu si la figurat) personalitati reusesc ca nasca asa ceva in cetateanul obisnuit.
  Valoarea intrinseca a unei persoane ne creeaza pasiuni absconse, vise erotice, patimase, trairi nirvanistice!
  Ecce homo, cum ar zice Pilat, predispus slabiciunilor inerente statusului efemer, iar nu monumentalismului etern al sacralitatii.
  Dar pana si Pilat se insela, caci o dumnezeire(pe care el n-o intelegea) nu poate fi supusa oprobiului public si insultata prin redundanta!
  Divinitatea nu poate fi inteleasa de cei stirbi, saraci, pensionari, neamatori de FB, Instagram, twitter, flamanzi si neajutorati, scapatati.
  Romania are un singur viitor : Kovesi presedinte, Nicusor Dan premier!

 3. CSB Reply

  Bre Gropare, te-ai umplut de postaci. Sau trolli. Am tot vrut sa-ti zic, da nu stiam cum.

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ CSB: Păi datorită (sau din cauza) comentariului lui mătăluță nu i-l șterg pe al lui, că dacă i-l șterg apăi arată ca și cum ai vorbi singur.
  Dar va fi ultimul pe tema asta.

 5. boemul Reply

  stai liniştit, deja ai încurcat-o prin faptul că ai schimbat cu mine căteva mailuri şi telefoane, eu am vineri termen să depun ceva acte la DNA 🙂

 6. CSB Reply

  Puteai sa-l stergi cu al meu cu tot 🙂 . Te duci sa-l cauti pe John Brad ?

 7. Codru Des Reply

  Nu vrem bani nu vrem valuta
  Vrem pe Codruta sa-i …bage la zdup

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *