1.O fetiţă de numai 4 ani are MARE nevoie de ajutor. Deci MARE! Ştiu că şi voi aveţi nevoie de câte o bere, un pachet de ţigări sau un pulover de la Mango, că e redus amu de la 400 lei la 350, şi maşinii i s-a stricat bricheta şi trebuie reparată, alfel aţi dat banii degeaba pe GPS şi pe încărcătorul de HTC Desire pentru maşină. Da, ştiu şi că afară bântuie criza. Şi că vă trebuie laptop nou sau iPad. No… fetii ăsteia îi trebuie să trăiască. Facem o mişcare? Ne băgăm? Haidaţi!

2. Zolty are un an de blogging în spate! Felicitări, omule, să ai parte de sănătate şi să-ţi facă bloggerii fundaţie la casă, Doamne-ajută! Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba… aflaţi că Zolty bate la tastatură cu două degete. Atât. Sunt singurele lui degete cât de cât funcţionale. Şi reuşeşte să scrie mai des din universul lui restrâns (este ţintuit în scaunul cu rotile, într-un sat de lângă Turda) decât o sumedenie de oameni care se dau bloggeri. Bravo!

3. In 9 si 10 februarie va avea loc la Hotel Timisoara prima conferinta regionala de e-commerce din Romania, unde Nebuloasa este tartoriţă. Pagina oficiala a evenimentului este www.ecomtim.ro. Printre speakerii primei zile – Dan Bulucea, country manager Google Romania, si Cristi Manafu. A must-go, zic eu.

4. Vă spuneam că Tya va avea o expoziţie EXCLUSIV DE NUDURI, aşa cum se poate vedea mai jos! Faza tare e că pe unele modele le cunosc şi eu, dar în ipostaze office. Nievastă, mă laşi să mă duc să fac o recenzie? Curăţ cartofi şi plimb Gropărelul pentru asta!

5. Şiiiiiii… pentru clujeni: Clujlife.com, sub înaltul patronaj Psaico.info, organizează concursul cu premii pentru a-i desemna pe cei mai din Cluj. Premiul: BERE PE UN AN, o bere pe zi! 360 de fiole, mai exact, că erau nişte Sântămării pe care n-avea sens să le ia în calcul. Deci chiar n-avea sens!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Valy Reply

  1. Cu Eva: corect, am facut si eu ce am putut (donat putin cat am putut, pus banner, dat vorba mai departe.

  2. Bravo Zolty!

  3. Bine ca la 2 ani de cand am plecat din Timisoara se intampla chestii misto pe acolo 😡

  4. Semnam o petitie ca sa te lase sa mergi. TREBUIE. Nu de altceva dar vrem si noi sa vedem arta de la Cluj.. Deci e pentru o cauza nobila si pentru Cluj (si nu numai)

  5. No comment.

 2. o tanti Reply

  ~1º : da, numa’ că eu am un blog de trei lei.
  da’, cine ştie ?!?, de colo un pic, de dincolo la fel…
  impresionantă povestea!

 3. AndreiS Reply

  @gropareasa: =))=)) odata a scris si viitoare doamna S pe aici si deja vad ca se perpetueaza modelul. Sorry gropare, daca stiam ce iese ma abtineam. Daca te ajuta, sa stii ca te sustin. Si cand voi face urmatoarea vizita la Cluuuuj (in curand as putea zice) te scot la bere sa uiti ca n-ai vazut nuduri. Eventual aduc cateva de la Sighi (poze, desigur!)

 4. cătălina letiţia Reply

  Am citit şi eu povestea lui Zolty şi m-a impresionat pînă la lacrimi. Părinţii mei cresc doi copii în asistenţă maternală, ei sînt de-acum frăţiorii noştri, se află la noi de cînd aveau 1 an şi acum au 8 ani, sînt la şcoală amîndoi. Unul dintre ei a fost abandonat la naştere şi era trecut cu handicap psihomotor nu ştiu de care acolo, în spital, însă copilul nu avea absolut nimic… era doar unul dintre acele fiinţe umane abandonate într-un pătuţ de spital şi spălat cu furtunul în chiuvetă cînd era bebeluş.
  M-a impresionat foarte tare povestea lui Zolty pentru că… nu vreau să gîndesc cu păcat acum, dar ceea ce a suferit el şi poate mai rău ar fi păţit frăţiorul meu, un copil a cărui existenţă nu ar fi revendicat-o nimeni, niciodată.
  Voi scrie şi eu, acum trec linkul spre blogul omului la mine.

 5. cătălina letiţia Reply

  *era doar una dintre acele fiinţe
  *ar fi păţit frăţiorul meu dacă ar fi avut nenorocul să trăiască în vremea regimului comunist

  (un pic cam haotic mesajul meu anterior, dar… oboseala şi reacţia emoţională pe care mi-a provocat-o blogul lui Zolty…)

 6. cătălina letiţia Reply

  Mulţumesc, Zolty, am să citesc. Te-am adăugat în blogroll şi, dacă voi putea face ceva pentru tine din ţări străine, unde plănuiesc să ajung, voi face.
  Am să scriu ceva şi pe blogul meu.
  Şi, vorba ta, multă sănătate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *