Nişte scurte

1.O fetiţă de numai 4 ani are MARE nevoie de ajutor. Deci MARE! Ştiu că şi voi aveţi nevoie de câte o bere, un pachet de ţigări sau un pulover de la Mango, că e redus amu de la 400 lei la 350, şi maşinii i s-a stricat bricheta şi trebuie reparată, alfel aţi dat banii degeaba pe GPS şi pe încărcătorul de HTC Desire pentru maşină. Da, ştiu şi că afară bântuie criza. Şi că vă trebuie laptop nou sau iPad. No… fetii ăsteia îi trebuie să trăiască. Facem o mişcare? Ne băgăm? Haidaţi!

2. Zolty are un an de blogging în spate! Felicitări, omule, să ai parte de sănătate şi să-ţi facă bloggerii fundaţie la casă, Doamne-ajută! Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba… aflaţi că Zolty bate la tastatură cu două degete. Atât. Sunt singurele lui degete cât de cât funcţionale. Şi reuşeşte să scrie mai des din universul lui restrâns (este ţintuit în scaunul cu rotile, într-un sat de lângă Turda) decât o sumedenie de oameni care se dau bloggeri. Bravo!

3. In 9 si 10 februarie va avea loc la Hotel Timisoara prima conferinta regionala de e-commerce din Romania, unde Nebuloasa este tartoriţă. Pagina oficiala a evenimentului este www.ecomtim.ro. Printre speakerii primei zile – Dan Bulucea, country manager Google Romania, si Cristi Manafu. A must-go, zic eu.

4. Vă spuneam că Tya va avea o expoziţie EXCLUSIV DE NUDURI, aşa cum se poate vedea mai jos! Faza tare e că pe unele modele le cunosc şi eu, dar în ipostaze office. Nievastă, mă laşi să mă duc să fac o recenzie? Curăţ cartofi şi plimb Gropărelul pentru asta!

5. Şiiiiiii… pentru clujeni: Clujlife.com, sub înaltul patronaj Psaico.info, organizează concursul cu premii pentru a-i desemna pe cei mai din Cluj. Premiul: BERE PE UN AN, o bere pe zi! 360 de fiole, mai exact, că erau nişte Sântămării pe care n-avea sens să le ia în calcul. Deci chiar n-avea sens!

16 lovituri, dă-i și tu!