1. Raluca Fluturica – o ştiţi! –  are vernisaj de deschidere de inaugurare a galeriei ei de poze făcute cu aparatul ei de fotografiat, deci. Stripes Café, Cluj (pe Marinescu). Din 21 februarie.

2. Un caz umanitar – un nene de doar 39 de ani cu operaţie pe creier care are nevoie de nişte bănuţi ca să îl ajute să-şi desăvârşească cum trebuie tratamentul şi să zîmbească din nou la lume. Detalii – aici.

3. Alt caz umanitar – o tanti de 33 de ani care are nevoie de un transplant de măduvă, detalii aici.

Update: 4. În urma unui comentariu, un caz dublu, un cuplu de tinere gemene cu toată viaţa înainte – informaţii aici şi aici.

Sănătate pe weekendul ăsta şi în continuare! Să n-ajungeţi pe site-uri care cer bani în numele vostru. Numa’ atâta vă doresc;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. catalina letitia Reply

  Multumesc mult, Gropare.
  Pe Florin, nenea de 39 de ani, il cunosc personal. Ne “razboiam” amical pe forumul Roportal de ceva vreme. De fapt, exista un mic grup de prieteni care se vedeau si in afara spatiului virtual, asa l-am cunoscut si eu, impreuna cu sotia sa, Anca. Nu-mi vine nici acum sa cred ca el inca nu vorbeste, nu stie cum sa zimbeasca si este hranit artificial deocamdata….
  Faptul ca a supravietuit operatiei de 16 ore este considerat in sine o minune. Va rog, ajutati-l, cu oricit de putin. Fiecare banut donat poate conta.

 2. Daniela Zaharia Reply

  Buna seara,
  Este adevarat ca nu am primit niciodata raspuns la ce am trimis legat de acest subiect, dar nu voi obosi sa sper…
  O sa ma intrebati – de ce ? Iar eu am sa va raspund : daca as obosi copii mei ar insemna sa moara, asa ca nu am de ales si nu trebuie sa obosesc – priveste si spune-mi daca ati fi eu, ce ati face, ati continua, sau ati obosi :

  http://www.youtube.com/watch?v=0zV5Vu56wq0

  http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-doua-surori-gemene-au-urgent-nevoie-de.html

  Multumesc ca macar mi-ati dat sansa sa sper ca n-am sa obosesc…
  Daniela Zaharia
  tel.0763664224

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *