Deci: Nicu Bendea cel fantastic (cel mai pe inima mea stand-up comedian din patrie) de la Transilvania Look a scos un videoclip despre eterna Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu s-a ofuscat şi-l ameninţă cu giudeţul. Din experienţa mea cu tribunalele româneşti, în care am intentat acum un an un proces de plagiat împotriva ştim-noi-cui, proces în care s-a reuşit strămutarea cazului aiurea-n capitală, şi nimic altceva, îi urez “succes” (între ghilimeţi) şi o tonă de simţ al umorului, că am impresia că îi cam foarte lipseşte. Şi, dacă câştigă, să-l facă pe Nicu sclavul său pentru o noapte.

În altă ordine de idei, Nicu Bendea şi Iancu au mâine show de stand-up comedy. Voi fi acolo #pebanii mei 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. dongabone Reply

  Si aici intervine un adevarat lant al slabiciunilor ( saru`mana, nene Iancule!) : D-na Tatoiu vrea sa fie celebra si bagata in seama. Ok. Unii o baga in alte alea pe masura ce devine de neevitat pe toate canalele romanesti. Ok. Nu ca ar fi urata sau batrana, dar pentru ca bate campii fara gratie despre orice. Ok. Dar nu se supara, isi scoate lavaliera si pleaca din studio( vezi episodul cu Ciuvica de la Habar n-am TV). Ok. Vin niste baieti si o baga in seama intr-o nota parodica si sare de cur in sus. Pardon! Tanti, fi consecventa pana la capat. Pai, daca nu stii de gluma, ce facem, ne aducem aminte de aia CU CA vacaru„ pe sat? Doar esti o doamna, ce pana mea!!!

 2. Alex Grivei Reply

  Am vazut in Italia ceva asemanator facut pe seama lui Berlusconi. Si ala e rau si bogat si smecher…stii ce-a facut? a ras.

 3. Probiu Reply

  @Alex Grivei: Pai tu o compari pe Tatoiu cu Berlusconi? Vezi ca o jignesti grav si te da in judecata!

 4. fara sens Reply

  daca ar avea caracter ar accepta gluma cu eleganta…..stiu,nu e cazul,caracter ioc,convingeri dupa cum bate vintul,nesimtirela gramada!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *