Legile lui Murphy , comentate de Groparu:

* Cand se sting luminile, toate femeile sunt frumoase – dar mirosul de peste e acelasi.

* Virginitatea se poate vindeca – se poate chiar recastiga!

* Calitatile pe care o femeie le pretuieste cel mai mult la un barbat, sunt, de regula, aceleasi pe care nu le mai poate suferi dupa cativa ani – toata viatza mea am fost persecutat pentru putulica mea!

* Inainte de a-l gasi pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti o multime de broscoi – fetelor, pupa-mi-ati mormolocu’!

* Dragostea e o problema de chimie, sexul o problema de fizica – ete, na! Amandoo is poezie clara, daca nu stiati.

* Iubeste-ti aproapele, dar fii atenta sa nu fii prinsa – ca poate ieşi un threesome din ala cu pereti zgariati si mascul internat la urgente!

* Sa nu ravnesti la femeia altuia decat daca ai chef – da’ la femeia alteia se pune?

* Abtine-te de la vin, cantec si femei; in special de la cantec – pentru ca oricum din vinul combinat cu femei rezulta o adevarata simfonie;

* Barbatul poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat n-o iubeste – si atata timp cat femeia se cară acasă la 12 secunde dupa ce masculu’ o facut sex cu ea;

* Dragostea este iluzia ca o femeie e diferita fata de celelalte – femeile chiar sunt diferite unele de altele, mai ales daca inainte au fost barbati!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 31 comments

 1. PhenoBarbieDoll Reply

  Correction: deci aia cu barbatul poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat n-o iubeste e Oscar Wilde din The Picture of Dorian Gray. Tulai, no, ce desteapta si culta mi-s!

 2. Andreea Reply

  Buna,

  Super postarea/rile…

  Mersi mult :)…pentru pauzele de ras (am ras cu lacrimi la postarea cu mascota bucurestiului :)))…si eram la lucru 🙂

 3. IepurasulAtomic Reply

  Eu propun ca toti cei care avem probleme la servici si-n societate, sau ne pierdem slujbele, pentru ca recitam din Groparu’ sau ne aliem comportamentului sau total neadecvat pentru aceasta era, deci toti astia, care este, sa ne mutam la Groparu’ si sa lipitorim pe spatele lui. Nu vom lucra si nu vom aduce nici un fel de profit in casa decat atunci cand domnu’ Groparu’ se imbolnaveste mai mult sau mai putin mortal. Mai semneaza cineva petitia asta? Pana una alta Gropare, zi, eu unde dorm? Fa-mi culcush ca diseara ma prezint la tine. De care bere sa aduc….Pace p’afara!

 4. Groparu Reply

  @ Katmai: true det!

  @ Barbie: sh tie te gustas Oscarilă? Că am terminat facultatea şi şi masteru’ pe baza a ceea ce o scris irlanghiezu’!

  @ cronicaru: io nuz normal? :O:O:O

  @ Andreea: daca iti trebuia bani imprumut, puteai sa imi sa ceri de-a dreptu’.

  Serios.

  @ Iepurila: mo, deci io nu pricep cum de nu pricepeti! La mine acasa masculii nu sunt bineveniti nici macar daca aduc numa bere si o lasa acolo. Decat daca aduc femei si bere si le lasa acolo. Atunci da, mai negocem!

 5. mirra Reply

  bine ca te-ai insanatosit ca ma apuca disperarea,ca nu mai avea gust cafeaua fara scrierile tale!Sa fi sanatos si sa nu se mai apropie virusii de tine!:)

 6. Andreea MKT Reply

  Gropare, di ce tre sa ne luam talpashita un doi cum ne-ati f@?

  Si asa voi va scarpinatz in fund, va mirositi chilotzii si va intoarcetz pe partea ailalta cu sau fara noi.

  Phenobarbierdoll: love you. Batman.

 7. Groparu Reply

  @ mirra: Doamne, mirra, ui, tu fata, ce-o ajuns de tine, sa-ti placa cum scriu IO! parintii tai stie???

  @ Andreea: da, finca stim ca nu are nici un rost sa o cautam pe urmatoarea prin asternute!

 8. PhenoBarbieDoll Reply

  Oscar place muuuult, numa’ ca io din cauza lui inca n-am terminat facultatea (care era due amu’ un an jumate) finca m-am gandit io sa-mi scriu lucrarea de diploma pe baza de dumnealui sh nu m-am putut limita la o singura chestie care sa mai fie si coerenta.

  PS: hugs @Batman

 9. darius f Reply

  Mosule desi e 8 seara si io, functionar public ce sunt, sunt inca la servici ai reusit sa-mi mai descretesti fruntea cu postarea asta. Daca vii la Satu Mare sa-mi amintesti sa dau un bax de bere.

 10. Groparu Reply

  Hmmm! Grija mare la psihanalistii elvetieni: astia au picioare slabanoage prevazute cu o piele albă de iti face greaţă, şi pe lângă asta nici nu-şi dau jos ciorapii cand… ştii tu!

 11. mo Reply

  La naiba! Intru si io cu elan mare sa postez ca treaba cu barbatu’ fericit cu orice femeie e a lui Wilde si vad oameni (ahem-ahem, PhenoBarbieDoll) care freaca menta si posteaza pe sait la Groparu’ in loc sa isi faca lucrarea, cum ne-am inteles…. in shimbul de mailuri de azi….. 😉

 12. PhenoBarbieDoll Reply

  aha, deci tu ejti mo! io cre’ ca tu ma urmaresti. si menta s-a frecat aseara, no, cand ieram in paoza! oricum, tre’ sa apreciezi ca vorbeam despre subiect, care, vorba Groparului, e pe punctul de a se transforma in predicat.

 13. mo Reply

  Well, just because you’re paranoid doesn’t mean I’m not after you…
  Asa ca teme-te si scrie (astept dedicatie pe lucrare :D)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *