Ba românilor! Pe voi nu vă doare puţulica asta pe care ne-o tras-o Orban acolo, la fundulică? Pai daca o zgâriet o maşina şi o trântit o pruncă pe azfalt şi s-o cărăbănit de la locu’ accidentului, de ce s-o dispus NUP?

Să fie oare din cauza ca e ministru?

Update: A, posterioritatea ar face bine sa nu uite contributia adusa de famelia saitului Gramo! Pentru ca ei fură, ca să zic aşa, în clitorisu’ evenimentelor încă de la declanşare.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Razvan Antonescu Reply

  Bre atentie de cin’ te iei ca poa dispari din blogrolul unei anumite familii 😀
  Io zic ca mai e o intrebare. Cand pana mea s-a hotarat legal si definitiv ca o dat cu prunca de pamant si ce zice bejetii aia cu vena plezninda la tampla ce aparau pa primu’ nevinovat al tarii?

 2. Groparu Reply

  @Razvi: Nu-i bai, ca daca ma scoate Ciutacu, ma asterne Zoso in blogroll! 😛 (Doamneeee, apără şi păzeşte…)

 3. julius constantinescu Reply

  Da’ sa mor daca aveti vreunul carnet sau, daca-l aveti, l-ati mai lua o data, da’ pe bune 😀
  Sub 10 zile de ingrijire medicala nu e penal, iti ia carnetu’ si sanatate. Peste 10 zile, e penal, da’ numa’ daca victima depune plangere. Iar legea ITI DA DREPTU’ (ba, dreptu’, plm, nu stiu daca intelegeti, ca e o notiune complicata de drept) sa te-ntelegi cu victima in termen de 60 de zile.
  Lua-v-ar la tatzi carnetu’ si sa fiu io in comisie, la examen! Ce pulane in cap v-ati lua… 😀

 4. Mih_nea Reply

  corect, Julius, fara plangere nu se poate face nimic.
  da’ cu falsul in declaratii cum ramane? acolo de ce-i NUP?

 5. Hammer Reply

  Declaratiile date in fata organelor de urmarire penala sunt una si declaratiile in presa sunt alta. Alea primele nu prea le-am vazut. Iar pentru falsul in a doua categorie de declaratii poate fi sanctionat moral sau eventual in cabina de vot:-)))

 6. Groparu Reply

  @ Julica: ba, sofer de apa dulce! Ia fa matale un mic accident (Doamneeee, feri! ca nu doresc la nimeni), si apai cara-te de-acolo si revino in 24 ore, si vezi ce se-ntampla. Da’ dupa aia sa nu vii hohotind de plans in brate la Gropar ca de ce legea se aplica intr-un fel daca te cheama Orb-an si in cu totu alfel daca te cheama – pardon de expresie – Julius!

 7. Andreea Reply

  Finca e mai destepti decat noi, prostimea, de-aia…

  NUP – Nu Urmarim Penalii (Penalii = Ludovicimea Orbana)- suna funny :))

  Sorry, no inspiration whatsoever this morning….:)

 8. julius constantinescu Reply

  @groparu: ma, unde dracu’ ai vazut tu ca a fugit ala, ca io l-am vazut pe caseta aia ca ninsese pe el la locul faptei pana ajunsese ca mos craciun. si doi, ca revin la codul rutier, pe care-l stiu ca pe Cutu’ schiop, daca nu era victima, nu vine nici o politie, te cari singur la sectie, in 24 de ore. si hai, gata cu consultatiile moca, ca n-am chef, dupa ce omorati pe careva, sa spuneti ca ati invatat sa conduceti online, de la mine 😀

 9. Groparu Reply

  Deci ba! Tu tii cu iel acuma?

  Da’ de ce-o mintit ca nu o facut accident? Si ca nu o lovit pe nimeni cu majina?

  (nu ti-i neam, nu?)

 10. mirra Reply

  Nu comentez la faza asta,ca e specific romaneasca si de d’astea romanesti m-am cam saturat! Da poate ca dupa ce-ti iei canetu’ o sa-ti schimbi parerea!
  Asta daca o sa-l iei vreodata in viatza asta!:))))

 11. Laura Reply

  mai groparule, uite d-aia te citesc io: din cand in cand ai cate un articol demn de toata lauda, cum e asta. Pe un OM care inca nu si-o omorat constiinta il doare fraiereala asta. Un autor german zicea “…indiferent de cum arata doamna Justitia nu va scapa niciodata de violatori…” Dar macar avem o presa sau bloggeri care sa-i arate.

  @julius c.: legile-s facute din pacate, in cea mai mare parte, de juristi, nu de doctori, nici de psihologi sau economisti, asa ca incearca sa vezi umpic peste marginea farfuriei

 12. Hammer Reply

  Singura chestie e ca el o asteptat saracu in ninsoare si n-a venit nimeni…iar in cazul nostru, nu mai apucai sa intri in statusul de asteptare…ca baietii erau deja calare pe situatie:-D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *