EcoRom Ambalaje au pornit o campanie numită – cum altfel? – Orasul Reciclarii. Competiție dechisă în 32 de localități, mai ales Cluj.

De ce scrie Groparu despre asta? Pentru că, dacă câștigă, Clujul va primi un cadou în valoare de 12.000 EUR – un spațiu 100% eco pentru relaxare, cu acces liber la internet. Din ăla care merge, nu ca rețeaua wi-fi a Primăriei Cluj.

Ce trebuie să facem ca să câștigăm? Să comentăm aici pe blog și să spunem de ce credem că orașul Cluj-Napoca merită asta (fie și numai pentru că este cel mai cacofonic oraș din județ). Adică: pentru că avem loc amenajat de grătare în Făget, cu coșuri de gunoi; pentru că niște arhitecți clujeni doresc să acopere blocurile gri cu izolație eco și verdeață; pentru că adunăm gunoaiele selectiv (cel puțin unii dintre noi); pentru că nu călcăm iarba; pentru că ne bucurăm de verdeață;
gradina interioara
sau pentru că din Cluj putem zbura direct în Turcia, unde există grădini interioare frumoase.

Mai multe informații – aici.

PS: se dau cadouri și pentru bloggerii care participă. Bloggerii clujeni sunt invitați să se implice!

Oraşele participante la competiţie sunt: Arad, Bacău, Brașov, București-Sectoarele 3 și 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Iași, Mediaș, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, Bârlad, Brăila, Călăraşi, Constanța, Galaţi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Slatina, Suceava, Târgu Secuiesc, Vaslui.

Deci: câștigăm, sau învingem?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Alexandru Reply

  Sincer aveti sanse sa castigati din cate am vazut recent aveti cat de cat un oras decent si in care totusi se mai face ceva .

 2. CSB Reply

  Aveti noroc ca nu participa Sibiul, ca nu va mai exportam lana de pus pe blocuri. Si de cand castigi concursuri pentru ca “vrei” ceva ? Asa eu sunt campion mondial la 100 m ca vreau sa fug suta sub 6 secunde. 🙂

 3. Robintel Reply

  Eu reciclez tot: hârtie, sticlă și plastic.

  Le strângem în câte uns ac, după care mergem cu mașinuța eco să le ducem la pubelele colorate și, voila.

  Și nu doar noi, ci din ce în ce mai mulți, și sunt inclusiv companii care fac asta, au coșuri separate pentru reciclare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *