Hashvebe-mi-ar, ca ma duc la ei sa platesc rata lunar. Sa platesc, nu sa iau creditul ala cu 3,95% dobanda in primele 2 zile, DAE 120,4%. Stau la rand, ma groparesc, ii zambesc superior tipei din spatele meu de la coada, asta nu isi explica ce cauta unu’ imbracat ca un gropar boschetar la coada la depuneri, da din umeri si nu raspunde nicicum.

Imi vine randu’, ii zambesc si tipei de la ghiseu, oarecum fara rost, ghisheitza oricum e verde in obraji si pe mustatza transpirata: tre’ sa mearga sa faca pipi, dar nu poate ca e coada mare. Cand ii intind sutele de euro cu mainile tremurande apare o alta coleguza de-a ei, si ii striga prin geamul blindat cu urme de caca de la mushtele de asta-vara “Tu, Nico, uite aici iti las actele ^*)(_)_+_+_, le faci tu cand ai vreme, te rog, OK? Mersi frumos! Pa-pa!”

Nico pune trei stampile pe bonul meu, si pana completeaza actele i se plange lu’ nenea de langa ea, care e chel si ii sta bine plesuv “mai, Gigi, da’ numa ea imi zice Nico! Toata lumea imi zice Cami, numa ea imi zice Nico, parca dinadins…”

Amu, sincer sa fiu, si mie imi place mai mult Nico decat Cami – finca daca zice o femeie Nico, observati ce sexy si ce oral i se rotunjesc buzele, si raman asa pretz de o secunda la finalu cuvantului, de iti trec tot felu’ de idei prin cap, chiar daca e vanzatoarea aia sudoripara si stirba din piatza de pastarnac si ridichi negre (atentie, ridichile negre dau gaze cu efect de sera garantat!!!). Dar daca lu’ domnisoara aia ii place sa i se zica Cami (cu neajunsurile de riguare: daca iti zice un balbait numele, iese ca-ca-ca-ca-Cami; nu poti zice “ca (precum) Cami”, nici “adica Cami”, nici “sa nu patzeasca Cami ceva”, nici “hai sa te iubeasca Cami, etc, etc, etc), atunci Groparu si-a permis, mai ales ca mai erau 8 oameni in spatele lui la coada, sa ii vorbeascaCami, mersi frumos!”, sa stea pana i se bulbucheaza ochii lu’ Cami, si apai sa plece in treaba lui.

Pun pariu ca Cami o sunat dupa aia la firma care le-o livrat geamurile blindate de la ghiseu sa ii certe ca de ce le-or mintit ca geamurile is si antifonice, si anti caca de musca de anu’ trecut? Ca ui ca nu-s!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *