Nu numai pentru că l-au condamnat și închis pe Mazăre.

Nu numai pentru că au pierdut alegerile europarlamentare.

Nu numai pentru că l-au băgat pe Liviu la țu haus.

Ci și pentru că mi-a venit meșterul la renovări, așa cum a promis.

Bebelușelor, dans!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. neamtzschantz Reply

  da, s-au intimplat trei lucruri pe care nu le credeam posibile:
  -psd a luat sub 30%
  -psd nu e primul loc si deci nu e forta plitica conducatoare in romania
  -dragnea e in sfirsit la inchisoare

  deci trei vesti minunate, care eu am fost ferm convins ca nu o sa se intimple. de data asta romanii nu au facut bine ci foarte foarte bine. respect!

  • Atti Reply

   Gresit. Foarte foarte gresit.

   Da, PSD a luat cat a luat la europarlamentare. Frumos, laudabil, dar vezi tu, in parlamentul autohton, tot ei sunt in majoritate, guvernul e al lor, cei mai multi prefecti si primari sunt controlati de ei, ca sa nu mai povestim de parghiile pe care le detin prin multitudinea de agentii, directii, regii si multe alte diverse.

   Deci, zic eu ca ne cam imbatam cu apa chioara, de data asta. Poate va amintiti, a fost la un moment dat un Puie Monta – ce s-a rupt internyetul in doua cand a plecat. Ooooo, vaaaaai, sampanie. Then f*cking what? A venit Dragnea.

   Acum la fel. A plecat Dragnea, aliluia aliluia. Si ce? Vine altul. PSD ramane pe pozitie, doar se va impinge un alt lider care sa asigure furtul in liniste.

   Daca vad acelasi scor si la alegerile locale + alegerile parlamentare, na, atunci poate poate imi permit niste mici sperante. Dar sa nu uitam – PSD a mai fost in opozitie, unde i-a mers chiar mai bine decat la guvernare 🙂

   Asa ca, nicht ugribugri, ca mai e mult pana la artificii si sampania bine-meritata.

   • neamtzschantz

    comentariul meu se referea strict la recentele alegeri si evenimente.
    in rest, desigur, ai dreptate.

   • neamtzschantz

    @groparu
    vad, vad — hahaha
    acuma sa sti ca daca ar fi vreodata sa nu mai vreau in germania, atunci romania ar fi totusi in lista mea de preferinte pe penultimu loc, dupa ea urmind doar corea de nord.

 2. mac gregor Reply

  Dude:

  USR si noi toti ne-am creat o pozitie excelenta. e ca si cum o armata reuseste sa faca inamicul sa piarda o larga portiune de front. Acuma daca nu ne bagam pe respectiva portiune si nu ne consolidam imediat ne bate Dumnzeu, ca se va intampla cum zice Atti.

  • Atti Reply

   MacGregor, cum pana mea toata lumea sarbatoreste si cumva scapa din vedere un mic aspect: instanta a asteptat sa vada rezultatele inainte de a da verdictul?

   Sper ca nimeni nu isi inchipuie ca Liviut ajungea la bulau daca scotea un scor de lider. Daca ramanea sef, ramanea liber – ca instanta nu il condamna.

   • mac gregor

    @Atti

    M-am gandit mult la asta. Si e o abordare neobisnuita pt a rezolva problema putere politica vs justitie, cu care sunt ok.

    1 Nu a tulburat procesul electoral. Fiecare a votat cum a vrut, pe baza informatiilor originale. Justitia nu a aruncat nici un ingredient nou in mix. Mai ales in Ro, unde pesedistii ar fi crezut ca justitia il persecuta/ii recunoaste nevinovatia. Nu boss, votam linistiti.

    2 Intotdeauna se acumuleaza tensiuni in partea asta politica vs partea justitiei. Si la noi si la Trump. Si la Obama, o sa ii vina randul la intrebari pentru dosarul fals facut lui Trump. De aia si in SUA exista gratiere si amnistiere pentru a rezolva loose ends.

    3 Nu stiu daca e adevarat ca au decis atunci. S-ar putea sa fie doar o aparenta pe care o vedem noi. Dar in caz ca e asa, e o solutie barbara, simpla si cu meritul ca au inteles-o absolut toti, pana la ultimul asistat social. Ieri la zoso un comentariu in sensul ca asta s-a intamplat a avut 0 dislikes. Eu am rezerve ca asta s-a intamplat, dar toata lumea a rezonat instant, fara multiple explicatii. Imi place! I think we’re on to something here.

    4 Combinat cu democratia, suficienta independenta a justitiei da puterea poporului sa isi arunce sabia pe o latura a balantei.

    5 Justitia o sa aiba posibilitatea acum sa isi intareasca independenta, ca sa nu mai poata fi inghesuita la colt de PSD cum era sa fie acuma.

    6 E a dracu de urgent ca sectia de intimidare a magistratilor infiintata de PSD in 2018 sa fie desfiintata.

 3. DanC Reply

  @mac gregor:

  La 1, parerea mea ca e mai bine asa. Ca au dat sentinta dupa. Daca ar fi fost in campanie, pesedeii s-ar fi victimizat pe la toate A3-urile posibile. Si probabil ar fi castigat ma multe procente.

  La 2, de acord 100%! Obama si Clintonii + FBI au calcat pe bec, big time. S-au folosit resurse guvernamentale pt a spiona/fabrica chestii unui adversar politic. Vba alora de la Judas Priest: some heads are gonna roll! 🙂

  • mac gregor Reply

   @DanC

   Personal ma bucur ca am luat o pauza de la politica americana din cauza politicii romanesti. Ma simt mai bine, fiindca aici local ai o mai mare sansa sa ai impact.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *