Dac-ați ști câte oferte de cazinouri online am refuzat de când sunt blogger, mi-ați spune că ce-i cu atâtea principii, de banii ăia mai luam o garsonieră! Dar bloggerul vostru preferat nu o să vă încurajeze niciodată să vă vindeți apartamentele și să cumpărați bilete la loterie și cu restul să cumpărați Taj Mahalul (da, atâta de scumpe sunt apartamentele în Cluj), dimpotrivă.

Dar dacă tot mergeți la VIVO! să cumpărați cele trebuincioase, apăi aflați că puteți participa la loteria verii și puteți câștiga excursii în străinătate, plus o sută de premii zilnice până pe 15 august. Asta dacă veți cumpăra de 150 lei din mall sau de 300 de lei de la Carrefour și vă veți înscrie în zona specială de lângă biroul de informații.

Regulamentul concursului îl puteți consulta aici. Eu nu pot participa pentru că am o relație contractuală cu ei, dar poate umflă vreun cititor premiul ăla de stat cu burta la soare vara asta, că eu nu pot, din motive pe care le veți afla în curând, pe blog.

Și tot legat de VIVO, din toamnă se redeschide partea aia de mall care acum se redecorează, că vine ditamai reteilărul de produse de lux, o să puteți vinde pivnița apartamentului să vă cumpărați miliarde de tricouri de firmă, asta dacă vă rămân bani după Taj Mahal! Că da, atâta de scumpe sunt apartamentele în Cluj, da.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. neamtzschantz Reply

  da, casele si apartamentele in cluj sint la fel de scumpe ca si casele si apartamentele in heidelberg (care e oras scump), in conditiile in care salariile noastre sint un multiplu considerabil al unui salariu romanesc.

  • Groparu Nemernic Reply

   Atunci mă mut în Heidelberg, acolo la turnul ăla spart de Napoleon. Ăla gros de tăt, știi tu.
   PS: Da, e o anomalie ce se petrece, se construiesc 10 blocuri pe an la o cerere de 100. Și toată populația vine către centru, că e greu să facă primăria un cartier numai de business și IT, legat de vreo 4 benzi duble de cartiere. Adică primăria tot face de vreo 20 de ani ba Cartierul Tineretului din Borhanci, ba cartierul ăla din Muncii, ba cartierul din Lomb, dar numai pe hârtie le face. Pentru că cică nu găsești consilier local neimplicat imobiliar, și normal că interesele lor sunt să rămână prețurile mari.

   • neamtzschantz

    da, nu prea stiu de turnu ala ca de fapt napoleon n-o fost neam in heidelberg. or spart francezii ceva turn la un castel da cu alta ocazie. da nu conteaza.
    cindva, nici nu conteaza cind o sa se sparga si bula imobiliara din romania (intotdeauna se intimpla mai de vreme sau mai tirziu) si stunci aia care au dat acum carute de bani pe imobile se vor trezi ca ele valoreaza cam 20% din cit au dat pe ele, care ar si trebui sa fie pretul normal la salariile din romania.

 2. Remus Buzgar Reply

  Am tot partikipat la loteria aia de la vivo, dar nu am castigat nimic. ar trebeui sa ma opresc. ma duc in concediu si cand revin, rezolv. Cumparaturile de la Decathlon se pun ?
  Referitor la preturile din CLuj, se numeste principiu cerere-oferta + comoditatea romanului. Eu am putut sa imi deplasez moastele pe Muncii ca sa imi fac casa acolo (langa cartierul tineretului) dar putorile nu se pot deplasa 15 minute in plus fata de centru.
  Si da, primaria colcaie de incompetenti, nu vor sa faca treaba, nu ca nu pot. aceeasi treaab cu groapa de gunoi.

  • Groparu Nemernic Reply

   Lasă că măcar ai noroc în dragoste!
   Iar legat de primărie, am mixed feelings. Unii sunt mega competenți, alții într-adevăr ar fi în stare să stea pe Solitaire 40 de ani, până ies la pensie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *