După cum probabil ştiţi, VisUrât a reuşit să ducă la bun sfârşit un mega proiect anul acesta: turul României pe două roate de motoretă (de fapt, 4 roate, dacă-l punem la socoteală pe Robert). A bătut toate judeţele României cu mâinile bine încleştate pe ghidon, a reuşit să nu ia nici o amendă şi să nu facă nici accident şi ne-a purtat într-o saga ce a ţinut purcoi de cititori cu sufletul la gură în timp ce-i citeam blogul pe parcursul a mai multe săptămâni. A scris despre fiecare oraş, locaţie, eveniment mai acătării în stilul său exhaustiv şi inimitabil şi a fiert în bătaia soarelui în timp ce era sigilat în costumul lui de motociclist, dar şi-a urmat planul cu o căpoşenie şi tenacitate de moldovean care dacă are chef să se ia la trântă cu otomanii, o face numai în timp ce-i înfrînge şi pe polonezi şi pe tătari în pauza de mic dejun. Asta cu o mână.

Iar cu cealaltă mână, fireşte, construieşte şi o mănăstire web 2.0 a faptelor bune. Pentru că cel mai preţios artefact al expediţiei sale, dovada supremă a zile în şir de navigat prin apele tulburi ale drumurilor româneşti, HARTA ROMÂNIEI CU ŞTAMPILA DE LA FIECARE PREFECTURĂ A CELOR (ÎNCĂ) 50 41 DE JUDEŢE, a devenit obiect de licitaţie. Preţul de pornire este de (numai) 250 euro. Adică foarte puţin peste 1000 lei. Adică o sumă nu foarte mare.

Iar banii obţinuţi din licitaţie vor fi donaţi, mulţumită aceluiaşi Sebastian Bârgău cu inimă mare, cauzei noastre de a-i consolida şi izola casa lui Zolty, prietenul nostru care scrie pe blog cu singurele sale două degete cât de cât funcţionale – arătătorul şi degetul mijlociu – da, un alt exemplu de tenacitate. Cauză care, după mai multe camioane de efort (mai mult din partea altor oameni şi mai puţin din partea mea), a reuşit să intre în linie dreaptă – şansele sunt ca la ceasul la care citiţi aceste rânduri voluntarii să sape la gropi şi să care la ciment ca apucaţii.

Aşadar – licitaţie pentru harta României pentru beneficiul celui mai ambiţios blogger din România. Haideţi să-l consolidăm pe Zolty până la capăt! Detalii cu licitaţia şi cu ce goodies vă mai oferă VisUrât în cazul în care scoateţi banii ăştia din buzunar puteţi afla aici. Haideţi să haidem!

Sebi, ticule, meriţi un hectar de bere. Nişte straturi de hamei am cules deja, aşteaptă să ne întâlnim;)

Pliz retwit! Haideţi, că mai avem foarte puţin până departe.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

  1. Stângaciu George-Răzvan Reply

    Nu pot să cred că după atât efort depus de Robert şi Sebi nu s-a vândut până acum. Dacă aveam bani sigur făceam primul pas. Îi iubesc pe băieţii ăştia şi mi-e milă de Zolty.

  2. zoltybogata Reply

    Şi tu te-ai inplicat foarte mult pt. mine, o ştie toată lumea. Mai ales fără tine nu reuşeam nimic din toate astea. Multă sănătate

  3. Groparu Reply

    Stii foarte bine ca m-am implicat in limita timpuluii si energiei:) se putea face si mai mult, si mai bine, zic eu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *