I.

Tanti Aberaţiunea, zisă Lilith (ultimele doo litere se pronunţă cu accentul şerpelui ăluia din Jungle Book – Trusssssssst in meeeeeee, deci Lilisssssss) m-o lepşuit amu-s vreo 4 ani cu Ce intrebari sau replici de pomina ati luat sau ati dat?

Hmmm. Voi credeţi că io ţiu minte chiar tot ce scormonesc io zilnic? Că mă şi gândeam într-o vreme să îmi iau scrib, ca Ramses, care să imortalizeze genialele mele propoziţii, ca să plânge cititorii după ce mor, că câtă vreme trăiesc, veci nu voi depăşi 20 de vizite pe zi pe saitu aiesta!

Dar sa revenim la replici de pomină. Cred ca despre asta am mai zis: eram in facultate şi stăteam de vorbă cu Silvan, când apare Mirciulică. Politicos, îi întreb:

– Vă cunoaşteţi?
– Nu, zice ei!
– Bine, zic io, n-aveţi nici unu din voi ce pierde.

II.

Nenea cel mai cosmogonic din blogosfera o scornit o leapsha dintre bube, mucigaiuri si noroi.

1) Cel mai prost/stupid/mîrlan/libidinos/retard om politic român.
Valeriu Tabără.
Finca s-o pronuntat impotriva atribuirii fara licitatie catre Nokia a vo jdemii de hectare langa Cluj, ca sa-si poata să-şi face şi finlanghezii ceia fabrică celulară de exploatat români. Io zic că faza cu Nokia e cea mai cu cap furăciune post-decembristă, şi mai aşteptăm asemenea atribuiri fără licitaţii de teren şi pentru persoane juridice gen MISA, că are multe femei care umblă guale prin biserici, pentru colegu’ meu Pârţoagă, care va naşte curând şi nu i-ar strica un teren de casă, şi pentru oraşul Amsterdam, pe care l-aş aduce la Cluj din motive lesne de înţeles.

 

2) Cel mai mişto blogger român.
Acilea io îl votez cu dragă inimă pe Varzăăăă, deşi de ceva vreme s-o puturoşit cu scrisu’, că îi e lene până să şi fure, ca orice român de treabă aflat prin străinătăţuri!

3) Cea mai naşpa persoană publică promovată în acest an de media românească – se precizează media respectivă.
Elodia – OTV. Să mă ierte Dumnezău că mă leg de o tanti care nu mai este, da’ io zic că să lasam fomeile care nu e de gasit si sa ne concentram mai asiduu asupra femeilor care sunt disponibile!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. lilith Reply

    bai, ce rau ai fost cu bernadette! vai de eram in locul ei nici nu apucai sa termini de gandit ideea ca te si trosneam :)))

  2. Groparu Reply

    Io zic ca era mai bine daca ma pleznea, finca eram la balcon, si chiar nu is curios cum e piesa aia a lu R. Kelly “I belieeeve I can flyyyy” traita live!

  3. unu Reply

    La noapte plec la amsterdam, deci cand bag la ganja ma gandesc la tine gropare , promise !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *