Mere o domnişoară să îşi repare dinţii la autoservice-ul de dinţi, la reprezentanţă.

Şi o lucră dentistul în halat alb, şi îi tot face tot felul de chestii de îşi pătează halatul cu sânge de domnişoară – e drept, nu în felul în care şi-ar fi dorit el.

Dar domnişoarei îi place cum lucrează mecanicul de dinţi, şi tot revine, şi îşi mai repară – câte o punte ici, câte o plombiţă colo. Da, da, şi un detartraj, vă rog frumos.

Şi la un moment dat, după o asemenea şedinţă însângerată, când domnişoara scoate bănuţii să îi plătească (toată viaţa mea mi-am dorit un job în care să iau bani de la domnişoare!), dentistul de măsele o întreabă, grijuliu – fincă afară bătea criza, şi poate domnişoara rămăsese fără bani:

– Domnişoară… nu vreţi să vă trec în caiet?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Ionut Reply

  Acum nu multi ani, vreo 20 +/- 5 cand mergeai sa cumperi paine, puteai cumpara si jumatate … scutea tanti cutitu si dadea jumate! Am evoluat!? Cum se numeau magazinele alea … Spic de grau, parca!

 2. de ce? Reply

  Nu va suparati, la dumneavoastra in cabinet mi-am uitat chiloteii? Ah, nu? Inseamna ca la medicul pediatru.

 3. 0limpiu Reply

  Razi tu razi da habar n-ai . Dintaru voia sa o fidelizeze :)) Vine fata cu rata, mai pune o plomba, mai albeste un incisiv . Acum pricepi ?

 4. Dan Ciulea Reply

  da ma era o vreme, cand imi cumparam tigari la fir, si ma trecea pe caiet… ce ma grabeam sa platesc atunci datoria, ca nu cumva sa ii spuna la tata

 5. Colț Alb - Colț Negru Reply

  🙂 Mie mi s-a împlîntat burghiul unui dințar care m-a întrebat așa..după ani și ani mi-am dat seama că trebuia să-i spun: „da, măi chiele, trece-mă, că și eu te trec, ‘tu-ți rasa ta, ca după ani și ani să știi cine-i dom’șora c-o falcă-n cer și c-una-n palmă cînd viu și-ți suci gîții că mi-ai f**** dinții și măselele cu tampoane îndesate pe canale!! Ptiu, plomba-te-ar zîdaru Manole la Argeș!!”
  Ce drac, și cînd eram eu barbă-cot era tot criză?? era criză de ghips, bag sama!
  Sănătate!

 6. Bogdan Reply

  Pai sunt o gramada de job-uri in care poti sa iei banii de la domnisoare. Remaior de ciorapi ( cred ca asa-i zice la ala de la “remaiat ciorapi de dama”, vanzator la raionul de cosmetice ( ca sa nu zic raionul de tampoane 🙂 ) si exemplele pot continua. Ca doar n-ai vrei ( fereasca sfantu! ) gigolo ?

 7. Madalin Paul Reply

  Ehe, dar sa le oferi altfel de servicii si ele sa presteze, dar pentru asta ai nevoie de ceva freza(parca asa ii zice) de dentist destul de.. frezata :))

 8. Andrei Reply

  ….aaaaaAAAAAAAAA!!!!!
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
  am stat cateva secunde sa ma gandesc 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *