Aia de lângă Diesel.

Sărumâna, aveţi euro? Bun, că vreau să cumpăr vreo 3 miliarde, să-mi plătesc rata la garsoneră. Am glumit, nu 3 miliarde, numa’ vro 800 de milioane. Da, ne cocoşează băncile, asta e, mi-o trebuit un acoperiş deasupra capului, că era musai. Aşa. Poftiţi buletinul. Da, vă rog să-mi daţi şi chitanţă, mulţumesc.

Ştiţi ce vreau să vă rog? Dacă vă dau telefonul, îmi faceţi o poză la peria aia de pe perete? Da, vreau să o pun pe blog. Poftiţi. Apăsaţi butonul ăla, da. Mulţumesc frumos! Vă stă foarte bine-n bluza asta cu paiete. Sănătate, spor la muncă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Konskriptor Reply

  @Mihaela : Mai degraba s-a speriat! Ca poti sa folosesti perioiul ala si pe post de arma alba. =))
  @ Groparu : Bă, cum ţ-ai dat mă tilifonu’ din mîna? Daca nu -l mai vedeai inapoi? Tu nu stii ca tilifonu, bolitinu’ si nievasta sunt bunuri care nu se instraineaza? 👿

 2. Konskriptor Reply

  M-am prins! De fapt Groparu nu a fost la casa de schimb , ci la vrajitoarea Meleagrina, care este adevarata fiica a mamei Omida. Iar poza reprezinta unealta care transforma plumbul in aur ! Ca se stie ca vrajitoarea e si alchimista. Deci faci “ulu-bulu-vudu” ca sa-ti platesti chiria (daca ai ajuns sa folosesti plumbul de la monturi, deja ne bagi la idei) 👿 👿

 3. Konskriptor Reply

  Iar foaia aia cu “periat clientii” este bagata la dezinformare, ca sa nu vina Boc sa-i ia impozit vrajitoarei. Ca se stie ca astea(vrajitoarele) sunt artiste la dezinformari!

 4. tonya Reply

  eu zic ca peria aia semana mai degraba cu o matura, si ca de fapt era un semn pt tine unde o sa ajungi cat de curand daca nu iti platesti ratele la acoperis =))

 5. mary Reply

  peria aia a fost si pe la un wc,pariu! =)) plus ca se stie ca toate afacerile cu schimb valutar,put! :))
  ion a lui ion: avem aceleasi ganduri 😀 :>

 6. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Nuuuu….Cu peria aia scriu coreeni cecurile.De aia ale lor au mai multe zerooooooo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *