De vreo 3 luni am inceput sa merg la bazin in fiecare joi dimineata. Să mă menţin bărbat bine, alfel muierea m-o ameninţat că mă lasă pentru o colegă de-a ei, mai tânără.

La început era mega greu, mai ales iarna, că scularea se dă la 6 fără 10, şi eu o singură chestie iubesc pe sfânta lume mai mult decât somnul, şi anume un al doilea somn după primul somn, somn căruia să te predai până nu mai poţi sta în pat că te doare carnea de cât ai stat, şi tu tot faci pe dracu-n patru şi tot mai dormi vreo 5-6 ore după ce te-ai trezit.

No.

Nu aş fi scris despre aventura mea bazinească numai ca să mă laud că uite ce sportiv sunt eu, cu o mână înot şi cu cealaltă îmi beau coniacul de dimineaţă şi cu cealaltă mână sting cu bere, Doamne-ajută, gata-i postul, liber la preacurvit cu beutură.

Ci ca să vă zic că de multe ori îmi vine să-i întreb pe oamenii de acolo dacă nu-şi fac blog, că deja au tot ce-i trebuie unui blogger, începând cu ortografia impecabilă.

Şi pentru a vă mai zice că azi-dimineaţă am auzit o chestie care m-a umplut de nostalgie.

Eram în vestiar şi ne îmbrăcam toţi – vreo 4-5 flăcăi frumoşi, musculoşi şi bronzaţi, tineri şi epilaţi şi crocanţi. Tinerii ăştia – şi eu, pensionarul, că aşa înot eu, ca un pensionar pe caz de boală.

Şi, la un moment dat, unul rupe tăcerea şi începe să fluiere în timp ce se îmbrăca şi se scărpina undeva.

Ştiţi ce fluiera?

O melodie, mă.

Ştiţi voi ce melodie, mă?

Păi să vă zic: “Noul Bona, Bona Prima/Este mai alb, este mai străluitor!”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Acu pe tinerel il intelegem.De nevoie a urmarit sa invete care detergent e mai bun.Dar tu de ce stii reclama cu atatea femei in varsta?

 2. Groparu Reply

  Pentru ca am fost burlac toata viata mea inainte de a ma insura! Si burlacii trebuie sa se descurce, altfel ii iau altele de barbati.

 3. Anonymous Reply

  😆 “al doilea somn după primul somn, somn căruia să te predai până nu mai poţi sta în pat că te doare carnea de cât ai stat ”
  Ce-ar fi viata fara dulcele de el ?!!!

 4. m Reply

  ungurii astia, ai bazinului patroni, au scris anuntu’ in limba lor, prima oara, si dupa aia au dat pe google translate 😀

 5. adi Reply

  Foarte tare. 😀 As vrea tare rau sa te vad cum arati cu casca in cap dar nu ma voi intalni in veci cu tine. Frecventez si eu bazinul dar mai repede de 9 nu ma trezesc orice ar fi iar cand ajung pe la bazin e cam 12-13.
  A, si, da, am, vazut, si, eu, afisul, respectiv.

 6. adi Reply

  Nu ma lasa veveve-ul lui Mishu sa pun “decat” un emoticon dar mesajul meu era asta: 😳 Atat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *