Dragi masculi şi oameni însuraţi,

Scoateţi oleacă nasul din halbele de bere, stergeţi-vă mustăţile de spumă şi puneţi repede mâna pe smartphone*-uri. Nu, nu ca să vă sunaţi soţiile şi amantele ca să le spuneţi că mai întârziaţi la terasă (ştiţi voi, eternul “Miţipuf, o venit şi tipul ăla care o mers în safari în Africa, mai pot sta înca 8 minute şi 40 de secunde? Că tocmai ne povesteşte cum se găteşte grătarul de hipopotam în Delta fluviului Congo, o să vă fac şi vouă reţeta când mergem la părinţii tăi acasă!”). De pe smartphone, intraţi pe Internet. Daţi repede Cancel, nu lăsaţi să se încarce ultima sesiune a browserului (e de atunci de când i-aţi dat lui Miţipuf să caute pe google “reţete mediteraneene de epilat şi gătit scoici cu căpşuni”, că n-aţi vrut să o lăsaţi să intre pe net de pe calculatorul la care tocmai vă jucaţi Call of Duty 4 că v-ar fi stricat autosave-ul.

După care, urmaţi întocmai paşii care este:

1. Luaţi ostatică cea mai apropiată sticlă de Bergenbier din câmpul vizual. Încă nu vă lipiţi gura de buzele ei!
2. După ce aţi reuşit să vă abţineţi, căutaţi pe eticheta ei galbenă scutul roşu. Ştiţi cum arată? Ca un scut de culoare roşie pe o etichetă galbenă!
3. Dacă nu aveţi deja Junaio instalat pe mobil, daţi fuguţa şi instalaţi-l. Disponibil aici. Apoi porniţi-l.
4. În Junaio, căutaţi Ziua Barbatului.
5. Atingeţi sticla de Bergenbier unde o doare mai tare: scanaţi-o cu telefonul la scutul roşu.
6. Ta-daaa! Vedeţi ce premiu vă aşteaptă. Pentru că e cu cadouri!
7. OK, amu puteţi bea berea.

Dacă vă este sete de mai multe informaţii, vizitaţi http://www.ziuabarbatului.ro/#/mobile

PS: Dacă aţi ajuns să sunaţi acasă de fiecare dată când întârziaţi de la terasă 8 minute, aţi ajuns destul de rău, mă! Deci destul de rău. Aproape la fel de rău ca şi mine. Da, aproape la fel de rău ca şi mine.
______________________
* Aplicaţie disponibilă pentru iPhone 4, iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S, HTC Desire, Nexus S. Cu sisteme de operare iOS4 şi Android 2.1+.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Groparu Reply

  Is exact atatea cate zice nevasta-mea! Da?
  (nu mai pune intrebari d-astea, mo, ca si ea ma citeste!)

 2. Bogdan B Reply

  Din motive neelucidate pe ElGi Optimus uan cu Android 2.2 nu vrea sa mearga… N-am ce sa fac, ma multumesc doar cu continutul sticlei 😯

 3. HL Reply

  Eu mi-am mutat terasa acasa. Si asa a trecut o vara, a mai trecut una , veselie mare acasa….pana s-a prins nevasta…Acu’ nu stiu ce sa mai fac, gasesc cate o ocazie, doua..nu-mi mai iese…..Nu stiu ce sa fac…

 4. Cata Reply

  Gropare, noi astia batuti de soarta care nu avem aifoane, putem sa o dam pe vin, da? :mrgreen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *