Romanian blog Blog romanesc www.Groparu.ro http://www.nobilacasa.ro/romana/despre-compania-imobiliara.php

– Buna ziua. Vad aici ca imi oferiti spre vanzare un apartament semifinisat, cu peretii vopsiti in lavabila; dar fara sa scrie ca peretii vor fi mai inainte gletuiti. Vad aici ca nu scrie in ante-contract nici un termen limita de predare a imobilului; si mai mult, nu exista nici o penalizare pentru constructor daca imi preda apartamentul dupa 12 ani de la semnarea contractului. In schimb, daca virez ultima transa la mai mult de o luna dupa ce primesc CF-ul, pierd drepturile asupra apartamentului. In final, vad ca preferati un singur notar public pentru ipoteca – eu prefer sa aleg eu hotzul*. Ei bine, lucrurile astea vreau sa se schimbe. Se poate?

– Vai, ne scuzati, nici nu am vazut. Da, modificam acuma. Dar nu ar fi mai bine sa mergeti sa vorbiti cu constructorul dumneavoastra in persoana?

– Nu, asta nu e treaba mea, e treaba agentiei. Haideti, faceti un efort, ca doara va dau 1500 EU, faceti-va macar ca munciti pentru banii astia.

 

(cf. Nobila Casa)

 

* In viziunea Groparului, notarii publici sunt niste hoti. Daca Groparu ar fi si el notar public, nu ar mai fi hoti, ci baieti destepti.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *