No, mă, doară nu vă aşteptaţi să ne lase tocmai pe noi, de la Cluuuuj, la urmă cu ifoanele, nu?

Aşadar: operatorul roşu pre numele său de botez Vodafone, primul care a anunţat oficial că va aduce 4S în România şi abonamentele dedicate, este şi primul care face un eveniment de amploare pentru a marca acest moment. În ordine cronologică:

Joi, 10.11.2011, la magazinul Vodafone din Piaţa Unirii, sunteţi aşteptaţi începînd cu ora 22:00 la un chef de party de petrecere; iar dacă îţi comanzi iPhone 4S în aceeaşi noapte primeşti avea o reducere specială şi primeşti şi un cadou surpriză. A, şi ne vedem prin zonă ca să trag o filmare cu voi, că voi fi acolo cu camera mea care vede totul mai bine ca un ochi de soacră! (da’ asta nu-i obligatorie)
– Telefonul smartphone din titlu, probabil viitorul gadget al anului şi probabil cel mai sexy smartphone din 2011, aşadar iPhone 4S va fi disponibil începând de vineri, 11.11.2011, la ora 00:00 (ora la care peste tot in lume au loc lansarile oficiale). Da, mă, cu tot cu domnişoara Siri.

Dacă trăiţi într-o peşteră din munţii Apuseni şi nu ştiţi ce e aia iPhone, ia uite-aici:

Mai multe detalii despre oferta Vodafoană: AICI.

Întrebări?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. cipri Reply

  de bani de iphone imi iau cel mai tare teleon cu android si imi raman bani si de un concediu in afara. deci zic ‘pass’. plus ca iphone 3gs l-am vandut dupa o luna ca pur si simplu nu era ce vroiam eu. oricum domnita siri e tare, folositoare si amuzanta in acelasi timp.

 2. Groparu Reply

  @ cipri: Io, unu, is foarte curios cum mi-ar sta cu 4S. A se intelege ca acest comentariu este inceputul negocierii cu nievasta, draga mea, se aude acolo?

 3. cipri Reply

  succes in tratative! stiu ca in astfel de “investitii” trebuie aprobare de la shefa.

 4. Ghizi Reply

  Ieri l-am pre-comandat la vodafone si azi l-am platit.
  Poate ca e graba care strica treaba dar ma gandeam ca operatorii Vodafone te anunta daca au o oferta mai buna pentru client. Poate am eu asteptari prea mari de la firmele “mari” legat de modul cum isi trateaza clientii.

 5. Groparu Reply

  @ Ghizi: stai sa vedem prima data in ce consta reducerea. Eu unul m-am invatat sa nu sar din prima la oferta, ci sa mai las un pic sa se coacă;))
  Ai mai tras cu arcul?

 6. Ghizi Reply

  sunt curios si eu sa vad care e diferenta. Macar pentru a face lumina si vedea cum isi trateaza Vf. clientii. Eram decis sa-l cumpar oricum.
  N-am mai tras cu arcul. Am facut alte chestii ;). Povestim la bere

 7. daniel rus Reply

  @Groparu: reducerea e de 10% la abonament timp de 2 ani. asa mi-au zis mie. si iPhone-ul e la 399 euro atat 4 cat si 4S. repet. asa mi-a zis mie o tanti blonda de la vodafone

 8. diana Reply

  nu-nteleeeeeg- detaliile tehnice – si apoi inca am memorie buna, inca pe buna 😛 -deci nu am nevoie de reminder si oricat de bune ar fi telefoanele tot nu or sa fie aparate foto -veci 😈 – in rest nu ma inte- da no tot ii bine pt oamenii suuuuuuuuuper busy- io s doar busy

 9. nonick Reply

  Asadar: cititi cu voce tare, intonatie si accent americanesc denumirea telefonului. Inca o data! Acum realizati ce ati spus: aifoun pentru kur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *