Da, până luni seara, că or vinit nepoţii din Doiciland şi nu au pe cine bate la şah şi nu te supăra, frate, deci io o să cam trag chiulul româneşte. Julicăăă… intră, bă, şi pune şi tu un cucurigu, ceva, până nu mi se supără cetitorii şi pleacă pe alte saituri mai naşpa, gen Daily Cotdcodac!

Hai că ne recitim marţi, dacă mai pot ajunge la Cluj de durere de fluiere, că ăştia micii faultează la gioale fără milă, zici că-s neam cu mine, parol. Pa, mă duc să mă îmbăt cu grătare.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Stelian Reply

  Sa-ti traiasca nepotii,Gropare si sa te ocupi sanatos de ei.Din partea plecatului cititorilor,nu te teme.Cred ca suntem cativa care pandim si pe gaura cheii de la yala sa fim primii la citit ca ai mai scris.Pofta deasa la gratare.

 2. Jack Kerouak Reply

  După cum am prezis, Groparu se îndreaptă cu paşi repejori spre anostitatea domestică. Numa harfe şi scuze penibile despre cum că nu a avut timp să bage film de la nuntă, poze şi cele de cuviinţă. Ie clar, eşti cherdut din manualul de literatură română :p

 3. Dan Ciulea Reply

  NEPOTII …. un izvor pentru material de blog … inepuziabil (izvoru’.. de el vorbesc).
  Apropo de nepoti, il cearata tata pe nepotu’ … si nepotu’ (de 4 ani) ii raspunde: Bunicule, nu mai stiga la mine ca lagusesti!

 4. scorpio Reply

  adica tu de vreo doi ani nu ai mai evoluat cu nepotii la alte jocuri? :)) tu te-ai fixat pe ,,nu te supara frate”…
  invata-i si tu ceva unde ai sanse sa castigi..un poker,un barbut ceva… 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *