O firmă germană a participat la licitația pentru sistemul de taxare cu barieră a unui aeroport din România, o țară în care e bine să investiți.


Normele europene cer să ai o evidență clară a căruțelor care intră-n aeroport

Firma germană a venit cu o ofertă bună – costuri zero, doreau numai procentaj din încasări. Aeroportul a acceptat, Primăria și Consiliul Județean au aprobat, firma a montat, iar călătorii au aplaudat negreșit la fiecare aterizare de succes, oricât de tare vă ofticați voi pe pe Facebook.


Legenda spune că, dacă închizi ochii, îi auzi și înainte de decolare

Apoi, la un moment dat, sistemul de barieră s-a stricat: ba nu mai citea bine tichetele de acces, ba se înțepenea bariera… în fine, aeroportul îi cheamă pe reprezentanții firmei de bariere, ăștia demontează dispozitivul și-l duc în atelier să investigheze la microscop și la acceleratorul de particule.

Întorcând ei bariera, observă cum din barieră se scurge ceva.

Ceva lichid.

Adulmecă ăștia, fac ceva analize… băi, aparat sensibil, în mod normal nu ar fi avut voie să curgă nimic din el!

Îl trimit în Germania, ca să poată face firma mamă niște analize mai complexe.

După vreo săptămână, vine răspunsul analizelor mai complexe: în mecanismul barierei se găsise, nici mai mult, nici mai puțin, decât urină.

Bariera era protejată de ploaie, avea tot felul de garnituri anti-umezeală, era situată la ceva înălțime, într-un loc spravegheat de camere video, și totuși… totuși, un erou, un român adevărat s-a cățărat pe ce a reușit el, a improvizat, a făcut pipi ignorând, cu bună știință, faptul că dispozitivul era conectat la curent electric… și nu s-a lăsat până când, într-un final, a găsit o modalitate de a-și strecura pipișorul direct în inima tehnologiei germane!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  1. Aeroportul era în Alexandria, ori în Videle ?
  2. Era pipi de naționalist român.
  3. Firma neserioasă ! Dacă tot au făcut analiză, puteau trimite și ei buletinul de analiză, să știe omul dacă e sănătos, au ba.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Nemultumitu’: Mai rău! Aeroportul era-n Ardeal. Dar nu mai era nevoie de buletin de analiză, că doară se știe că nici o boală nu poate trăi în pălincă.

 3. Copilu Minune Reply

  Era un Suveran Fiinta Vie Nascut Viu. Ei nu are CNP, deci ADN-ul lor, daca eventual exista, nu poate fi identificat sau analizat.
  Ceea ce insemna ca poate face tot ce vreai ei.

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Copilu Minune: Pasager pe această planetă. Suveran, cum ai zis.
  @ Claudia: Nu-mi pot divulga sursele, da’ nu am atâta imaginație cât să inventez așa ceva!

 5. Cam Reply

  De-aia e inchis aeroportul din Targu-Mures de atata amar de vreme?
  Ihi, ihi, ihi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *