Când au întrebat partidul unic de ce nu aducem fonduri europene pentru spitale-școli-creșe-autostrăzi, răspunsul a fost fără echivoc: ce fonduri europene vreți! Că tehnocrații n-au mișcat un deget să absoarbă vreun euruț, n-avem, de unde să avem! De doi ani și ceva nu atragem nimic din cauza tehnocraților.

Când a venit gripa pestei porcine, am răsuflat ușurați: de vină nu e PSD-ul, ci tehnocrații. Ei ȘTIAU de boală, dar AU ALES să nu facă nimic ca s-o prevină – de aia, dragi peizani, v-au luat porcul din bătătură, din cauza tehnocraților.

Când a pornit tăvălugul recursului compensatoriu și fete au luat pumni în nas pentru un telefon și-au intrat în comă, alții s-au trezit cu arterele forfecate (sau, mai bine zis, nu s-au mai trezit), ni s-a spus că ce! Legea de la tehnocrați a pornit!!!! Probabil am fi avut și penitenciare de nivel european deja dacă ar fi pus mâna să le construiască, dar ei nu și nu.

Chiar domnul Liviu Dragnea spunea, la un moment dat, că tehnocrații nu-și iubesc țara. L-am auzit eu cu ochii mei, pe cuvânt de blogger.

Mai ales de Cioloș, Doamne feri câte au mai zis de el, că e tatăl lui Soros, sau ceva de genul.

Nu știu de voi, dar eu aș zice să facem ce putem ca să scăpăm de tehnocrații ăștia, că numa’ belele ne aduc. Poate ar trebui deportați undeva să nu ne mai facă belele. Nu știu, undeva gen Bruxelles. Cică îi poți trimite acolo direct dacă votezi la europarlamentare.

Nu știu, zic și eu, voi faceți cum vreți, dar e clar că sunt o piedică în calea democrației și progresului și trebuie exilați.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Și robor-ul și cursul la euroi, prețul la gazu’ naturel, taxa pe lăcomie, numa nebunii au făcut Cioloș cu gașca lui. Ehe, ce spitale avem noi acum, și ce autostrăzi…

 2. Remus Reply

  uiti de un lucru mai natural decat aerul. Senumeste majorarea pretului la motorina :)))))

  • Groparu Reply

   Las ca mergem pe electrice și va fi bine.
   Ne trimite fratele de la Răsărit cât curent vrem.

 3. mac gregor Reply

  Pai mai intai nu au putut lucra din cauza lui Basescu si l-au dat afara.

  Dupa aia nu au putut lucra din cauza lui Kovesi si au dat-o afara.

  Dupa aia nu au putut lucra din cauza SPP si i-au dat afara.

  Dupa aia nu au putut lucra din cauza lui Gheorghe Lazar si l-au dat afara.

  Dupa aia nu au putut lucra din cauza societatii civile si i-au dat afara de la sedintele consiliului local.

  Acuma nu pot lucra din cauza tinerilor si or sa-i dea si pe aia afara din tara.

  Abia dupa aia or sa poata lucra fura linistiti.

 4. Remus Reply

  Groapare, oi avea io 38, dar la suflet is ca la 18 ani! deci is tanar!!

  • Remus Reply

   si de mine nu scapa. daca nu scapa de mine, nu ajung nici la tine!
   Am zis!

   • Groparu

    38! Tinăr, tinăr, mulți înainte, Doamne-ajută.

 5. neamtzschantz Reply

  acuma sa va spun sincer, asta cu tehnocratii am auzit-o numa in romania. am stat 3 ani in usa, am lucrat in olanda, in paris, de o eternitate in germania, ma plimb mult peste tot, dar de tehnocrati am auzit numa la romani.
  sa nu apara vreun cretin sa ma faca pesedist ca ii zic ceva de ma-sa.
  ce mama dracu sint tehnocratii astia de fapt? eu am auzit toata viata mea numa de guverne politice, si e normal, politicienii candideaza, cind cistiga fac guvernu si guverneaza incercind sa indeplineasca programul politic al partidului din care fac parte. tehnocrati sint aia pe care ii gasesc ei acolo la ministerele la care sint numiti. cum mama dracu e unu care a terminat agricultura tehnocrat ca prim ministru? cum mama dracu e unu care a terminat matematica tehnocrat la ministerul dezvoltarii? cum mama dracu e un filozof tehnocrat la ministerul culturii?
  e angela merkel care a terminat fizica tehnocrata cind aproba imprumuturi pentru greci sau regleaza brexitul, sau se implica sau nu in anumite razboaie pe plan mondial?

  • Groparu Reply

   Neamtz ce-mi ești, ai plecat de atâta vreme, că ai uitat că la noi totul e pe dos.
   Între timp, ăștia micii și-au tras partid. Să vedem cum se descurcă, că începe lungul șir al muncilor herculeene – de fapt, o repetiție a muncii ăleia cu grajdurile lui Augias.
   Până când cei mai cu bun simț se vor saftiri și vor rămâne numai lichelele.

  • Remus Reply

   schantz’utle let mi explein:
   – dezvoltare nu se poate fara matematica. altfe, nu iese bine taxa de pi radical din 3 la varza de brucsel.
   – Prim ministru agriculor trebuie! ca in politica e ca si in agricultura, ce cultivi aia culegi, cat de eficient lucrezi ogorul atat de eficient culegi mucurile de tigara de pe plaja din Eforie 3, dupa duiumul de turisti provocat de bonurile valorice pesediste.
   – Cultura, in subsidiar (citez un pesedist celebru) e filozofie, ca multe alte chestii subsidiare din UE.

   io nu’s de acord cu guvernele politice. E ca si cum i-ai da nevestei cardul cu pin cu tot. Guvernantii trebe sa fie buni administratori, sa urmareasca interesele tarii nu ale lui duie mragnea. Un tehnocarat intelege ca fondurile UE sunt acolo sa faca drumuri si buzi cu ele. pe cand duie mragnea nu vrea sa le foloseasca din cauza ca nu isi poate lua comision.

   ETC.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *