Tre’ să vă spun că:

1. Bendea, Nicolae Bendea a jucat într-un spuf din ăla, și, dacă vă place, vă invit să-i dați Like un vot!

2. Crivăț, Andrei Crivăț are un concurs pentru proiectul său Prin Transzilvania, no. Câștigi un tricou pictat manual cu mâna, no.

3. Amu o săptămână am fost la sărbătorirea a 50 de ani de Peroni Nastro Azzuro (să trăiască, La Mulți Ani!). Așa că am făcut o poză cu cei mai frumoși băieți de la paradă (am prins și niște fete în poză, fără să vreau).

photo

4. Că tot veni vorba de bere, mulțumesc, Timișoreana, pentru șpaga ghe blogger – o brunetă pe care o vreau cât mai rece, și care presimt că nu va trece cu bine peste weekend.

photo(1)

5. Atât. Ce faceți weekend-ul ăsta? La Cluj, Penitenciarul Timisoara aduce un cowboy autentic care va arăta în direct cum se îmblânzește un cal mustang sălbatic. Laaaaaa… Sălicea, cred? Degeaba am căutat pe net, că nu am găsit, dar pare o experiență care nu trebuie ratată, că nu cred că o să mai am vreodată șansa să văd un deținut și un cowboy cum călăresc către asfințit.

Dacă apuc să fac o poză afișului o voi pune numaidecât pe blog, vecine. Până atunci, se pare că RSS feed-ul meu a plecat în concediu, sper să poată negocia mai bine ca mine în bazar la turci.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. ion ion-romanul care nu face politica Reply

    Ba e politician.Daca iti spune ca iti da, iti creste trebe sa intelegi “iti luam banii”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *