Cum ar fi să vii într-o ţară şi să fii prevenit, pe aeroport, să te protejezi când faci sex, pentru că bântuie ditamai ciuperca genitală extraordinară şi plenipotenţiară, pre numele său de botez chlamydia? Deci cum ar fi? No, uite, aşa e-n Norvegia, fraţilor.


Când nu fură copii de la creştini, norvegienii au o vădită preocupare pentru sănătatea genitală a planetei (sursa)

În timpul ăsta, noi abolim educaţia sexuală din şcoli, iar apoi ne mirăm constant de rata urieşească de adolescente gravide.

Mno: România, când va fi mare, vreau să se facă țară nordică.

Via Robert D. din Norvegia, mă, chiar din Norvegia, pământ românesc (Robert cu care sper să pescuiesc într-o bună zi prin ceva fiorduri norvegiene, numa’ sănătoşi să fim, că tot-to-tot voi scrie pe blog, dacă reuşim).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. neamtzschantz Reply

  gropare, gropare, nu e o campanie de informare a cuiva, e doar o reclama cu mult umor la prezervative.
  cu romania tara nordica stai la rind, intii de toate imi aduc aminte ca in anii ’90 iliescu vroia sa copieze modelul suedez 🙂 nu i-a iesit. pentru modele nordice iti trebuie nordici. la romania merge numa model balcanic ca aveti numa balcanici pe acolo.

  • neamtzschantz Reply

   nu poti sa faci tocanita de cartofi cu gulii. iti trebuie cartofi 🙂 in schimb poti face iahnie daca ai fasole.

  • Groparu Reply

   Bun, încercați să vă imaginați așa o reclamă pe Otopeni, și scandalul strămoșesc care s-ar isca. Soros ne-o adus ciuperca vaginală! Huoo, Uniunea Europeană! Uite ce-nvață copiii noștri, ce-i spun eu băiatului meu?

   • remus

    Gropare, de obicei cei ce folosesc aeroportul (la altcevad ecat la a merge la buda gratis) is oameni destupati la minte. care sigur vor ignora reclama.
    si chiar nu intelg de ce te-ai duce la buda la aerorport, ai vazut ce mici si infecte sunt? mai ales alea de la hotopeni.

 2. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Clamidia e o bacteriesi nu ciuperca(diferenta software/hardeware),care e langa infectia dureroasa ,mai da si infertilitate pe temen lung.De aia alte tari investesc in educatie.In Romania se bucura popii si parlamentarii de adolescentele gravide(contributii crescute) si apoi ginecologii au de lucru de se satura de duamnele cu of si valeleu…

  • remus Reply

   de o femeie gravida trebuie sa se bucure toata obstea. popi/primar/vecin de bloc/groparu
   Popi – ii vor educa copilul in spirit crestin cu frica de Dumnezeu ca sa nu se transforme intru-un islamist
   Primar- viitor contribuabil si om care ingroasa randurile celor pe care administratia locala ii vor mulge de bani
   Vecin de bloc – daca se infunda canalizarea cu pampersi, pe cine mai injura? si daca nu mai injurat nu mai moare de infarct.
   Grparu – va fi mandru ca tara lui nu va disparea, si poate progenitura va avea parte de o familie netraditionala, efect anulat de punctul 1, prin educatia popilor.

 3. remus Reply

  Gropare nu o lua razna.
  Ei pur si simplu au invatat ca mai bine previi decat sa vindeci.
  costuri/stres/aglomerare inutila a spitalelor/etc/etc/smad/plm
  Pune o reclama in centru si vezi ca nu se scandalizeaza nimeni, nu mai fi heitar. nu te mai da cu presupusul.
  Si sigur si la ei comenteaza unii cetateni ca de ex. farmacistii pentru ca prezervativele is mai ieftine ca si medicamentele si nu fac suficient profit ca sa isi permita sa cumpere lazi de alcool. dar nu ii baga nimeni in seama.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *