Am mai scris despre Vlad: rămas în orăşelul ăla din nordul României ca să-şi urmeze vocaţia de dascăl al pruncilor cu părinţi plecaţi în străinătate să muncească, mândrie şi beton, a biruit de mai multe ori cancerul, cea mai recentă victorie fiind chiar în vara asta.

Şi, aşa cum vă spuneam şi tura trecută, Vlad s-a gândit că mai bine se apucă să adune bani nu pentru el, ci pentru colegul lui de salon, care are patru copii, iar pensia lui de boală şi alocaţiile copiilor sunt singurul venit al familiei. Asta pentru că în satul ăla din Bistriţa unde locuieşte nu prea dau năvală investitorii strategici, mă-nţelegeţi.

Omul suferă de leucemie acuta promielocitară şi are nevoie de un medicament pre numele său de botez Trisenox, care costă lunar un mizilic de 15.000 EUR. Doctorul curant a găsit cele mai bune preţuri şi va putea să îl aducă în ţară. Tratamentul recomandat dureaza 4 luni. Deci in total 60.000 EUR.

Problema este ca ar trebui să înceapa cât mai urgent. Aşadar, dacă vă lasă inima, punga şi ce a mai rămas neconfiscat de concedii, vă îndemn cu dragă inimă să donaţi pe numele

Numele: Caracas Ristea Costel Remus
Contul: RO72BRDE060SV13683610600
Paypal: caracasremus@yahoo.com.

Şi două bonusuri:
1. O povestire frumoasă. Parcă prea frumoasă pentru căldurile astea.
2. O mâţă saşie.
pisica sasie

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *