Doamnă, 31 de ani, carcinom hepatic fibrolamelar. Adică ceva cancer la ficat. Adică o chestie naşpa. Şi o versiune destul de rară. Şi destul de greu tratabilă, aşa cum au stabilit mai mulţi oncologi din Romania, care au zis simplu: nu ne băgăm. În schimb, nişte medici din Germania au spus că vor încerca să facă tot ce se poate. Posibil să fi şi zis că nu se vor opri până la viktoria finală, Mein General.

Costurile asociate cu operaţia, tratamentul, drumul… etc. până în Germania încep de pe la 50.000 de euro. Aveţi 50.000 de euro puşi deoparte, preventiv, pentru asemenea necazuri? Nici ei, nici CASS-ul românesc. Dacă doriţi să-i ajutaţi însă, sunteţi rugaţi să trimiteţi contribuţiile pe numele

Rus Ramona Ionela

Cont în EUR: RO80BTRLEURCRT00R9649101
Cont în RON: RO66BTRL01301201R96491XX

Detaliu – poate – important: un prieten comun cu familia dânsei mi-a spus despre caz, deci cazul este 100% adevărat (am şi actele scanate, dacă trebuie cuiva).

Nu am nici o poză cu ea cu care să vă rup inimile, pentru că nu este foarte fericită pentru că trebuie să ceară ajutor pentru a trăi; senzaţie pe care chiar nu vă doresc să o încercaţi.

Mno: prindem cancerul, îi luăm sanvişul şi-i tragem vreo două la ficăţei, să vadă şi el cum e?

cancer pix

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *