Ierarhia intr-o firma mare/multinationala : sefi – sefuti – fututi – rasfututi – pulimea.

Io, la cooperativa, is rasfututu’ de pulime.

Scuze pentru limbaj.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. macabroo Reply

  Evrika, acum inteleg de ce cu cat urci mai mult in scara ierarhica esti futut mai mult si la randul tau iti creste pofta sa futi pe altii. Ce te faci insa daca toti aia mai urcati pe scara decat tine sunt negrii?

 2. Hammer Reply

  Puii mei, ce incepe sa samene multinationala cu armata ce se facea odata…sau tu n-ai servit ?:-))

 3. Arhi Reply

  decat sa fiu si futut si futator intr-o firma cu 2 angajati, din care unul e patronul, mai bine sunt locul de intrare a pulii intr-o firma mare. De ce? Ca ma fac eu mare…:P

 4. albanezu Reply

  @Groparu: Oricare shef, shefutz sau shefuletz are la activ unul sau mai multe analuri, cu cat e mai sus, cu atat mai multe!

 5. nenea cosmos Reply

  rasfututu pina si de catre pulime intr-o intreprindere nu poa sa fie decit ingineru IT, ca numa ala tre sa sara in sus prin diagonala ierarhiei cind un mail nu a circulat de la ceo la departamentul cacamaca sau retur cu CC la toti dadatorii cu parerea.

 6. lilith Reply

  mie mi-e frica de ce ar putea iesi daca v-as spune ce pozitie am pe scara ierarhica a firmei.. :”> dar cred ca nici io nu stiu prea bine

 7. Ceasuri Reply

  Eu am o firma al carei singur si unic angajat sunt deci se poate spune ca ocup concomitent toate pozitiile. Asta ma face omul multitasking? :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *