Voi face în postarea asta niște reclamă deșănțată afacerilor unor prieteni/amici/cunoștințe care au pășit pe aleea antreprenorială, Doamne ajută-le să devină Bezoși de România; nu Pauli de România – aia-i altceva.

Așadar:

1. E-day vinde niște suporturi ergonomice de tabletă/manuale/cărți/telefoane ecologice, din lemn traforat chiar de ei. Ecologice, deci nu din plastic din dinozauri care ne cresc efectul de seră. Dacă din greșeală calci pe ele, nu se vor rupe în 10000 de așchii care-ți intră în talpă, că sunt din lemn, iar dacă le înghiți (aș vrea și eu să văd asta!!!) se comportă ca lemnul, deci nu îți eliberează bisfenoli prin corp, să devii PlasticMan.

Marginile sunt pirogravate sau ceva printr-o tehnologie ABSOLUT NATURALĂ 100% BIO ECO!!! ca să nu te trezești cu rumeguș prin casă, au mai multe poziții ca să-ți alegi tu înclinația dorită a ecranului în raport cu ochii, deci sunt aplicabile de la Emil Boc la Ghiță Mureșan, și sunt ABSOLUT IDEALE pentru copiii care învață de acasă și trebuie să-și înfigă manualele/tabletele/telefoanele în ceva de unde să nu mai alunece. Sunt ușoare, simpatice și nu înjură, suficient de bibilite ca să nu pară de săraki, dar nici înflorate ca să se uite copilul la ele cu orele și să nu mai fie atent la școală.

Asta e versiunea promo, 50 de lei doi suporți de telefon și unul de tabletă/carte:

Ăsta știți unde merge, nu? Lângă budă pat, pe noptieră:

Dacă folosiți deodorant cu bilă, această mică rampă de lansare elonmuskiană vă asigură umiditate perpetuă a sferei aplicabile în cea mai de subraț zonă a corpului vostru.

E-day mai au tot felul de gadget-uri cool, gen bilele astea antișoc pentru tabletă sau pungă de scufundat cu telefonul ca să filmezi sirene când faci snorkeling, pe care încă nu am folosit-o pentru că n-am mai fost la mare de vreo doi ani; dar e infinit mai convenabil să-ți bagi telefonul cu filmare ultra-HD în așa ceva care costă 70 de lei decât să-ți cumperi un GoPro de 500 EUR pentru (în mare) aceleași rezultate.

Site: E-DAY. Găsiți acolo idei de cadouri faine, genul de lucruri de care nu știi că ai nevoie decât atunci când le primești.

2. Rămânem în sfera lemnului, că cică Dumnezeu preferă lemnul și spațiile pentru cei mici: pe Bebetrix găsiți mobilier pentru copilași după tiparele Montessori – scăunele, măsuțe, jucărioare. Cu copiii știți cum e, jucăria pe care le-o iei azi ajunge direct în toaletă mâine, hăinuțele le sunt bune în ora în care le cumperi, că 5 minute mai târziu deja pruncii au mai crescut cu 10 centimetri, dar mobilierul, vorba aia, le rămâne și poimâine! Plus că preferi să le lași posibilitatea să deseneze pe ceva, altfel adio pereți, devii expert în lavabile.


(canapeaua albastră not included)

Și jucărele:

Livrare în țară și peste hotare, lemn nevopsit, că nu-ți mai trebuie chimicale în viața ta, exploatat sustenabil, fără Șvaighofăr. Aruncați un ochi și vedeți.

3. V-am mai zis de asta, dar vă absolut recomand cartea prietenului meu Ovidiu Brîndușan, omul care m-a infectat cu ciupercăritul în pandemie și m-a ajutat să înțeleg că niciodată să nu spui că pescuitul poate acoperi toată paleta ta de hobby-uri! Dimpotrivă, e ca atunci când îți mai apare un copil, inima îți mai crește cu o cameră ca să faci loc și pentru fungi.

Urlet mut, Ovidiu Brîndușan. Credeți-mă, dacă vă place literatura SF/fantastică și natura, o asemenea carte nu cunosc să mai fi fost scrisă în ultimii 30 de ani la noi în patrie. Și e foarte bine scrisă – asta v-o zice un absolvent (cu chiu, cu vai) de Litere.

Atât deocamdată, la mine treaba e simplă, nevastă-mea urmează să primească un aspirator, iar dacă este din cale-afară de drăgăstoasă până de Paște, urmează și un fier de călcat!!!

Iar eu – un șorț de bucătar absolut surpriză, treci la cratiță, Gropare, că bățul ăla de șalău mai poate să aștepte!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Attila Reply

  Vezi numa’ să nu primești și tu un fier de călcat balistic-surpriză 😀

  Șorțul de bucătar musai să fie cu Kiss the Cook!

  • Zev Reply

   Atti, re – shortz, de ce neaparat? Poa’ sa fie si de-ala cu doya sageti verticale, una in sus, una in jos, spre zona prohabului. Sageata in sus e inscriptionata ‘The Cook’, cea spre prohab ‘The Legend’. Am si eu unul, primit la un Secret Santa. Din vanitate gaunoasa subconstienta banuiesc, de cate ori dau peste el prin cutii cu vechituri ma gandesc sa-i fac vant, dupa care ma gandesc eh, poate o sa fie o glumita buna la vre-un gratar intarziat (adica gratar unde n-ai calculat bine, si lumea e deja binedispusa dupa aperitive si shpritz).

 2. Mihaela Reply

  Mișto ideea de suport pentru deodorant! Nu am mai văzut până acum.
  Ce voalat ai prezentat tu viitoarea posesie de aspirator! Maine, poimâine mai pui la răboj un skill.

  • Zevrge Reply

   Mihaela, sa stii ca da. Si ce vedem e varianta de diametru mic, cea de diametru mai mare s-ar vinde si mai si. Unii ciudati, nu spui cine, preferam sa tinem crema de ras si deodorantul pe chiuveta, nu pe eventuale etajere de sub oglinda (o potentiala explicatie este ca acolo e deja plin de creme de zi, de noapte, de dupa-amiaza, fond de ten, ruj si unele chestii care nici nu cred ca au un nume, merge cumparatoarea la magazin si ii zice vanzatoarei – da-mi un flacon de de-aia, stii tu. Oricum, baza sprayului rugineste din cauza umiditatii etc, si lasa cercuri de urma de rugina pe chiuveta. Care sunt greu de scos. E normal ca le curata ala care foloseste crema de ras, chiar daca tot ala curata urmele similare lasate de fixativ, pe care el nu il foloseste. Singura chestie ar fi ca suportul sa fie totusi spreiat cu un strat subtire de lac sau ceva ca sa nu se umfle in mediu umed.

 3. Andrei B Reply

  Gropare, cu tot respectul, imi imaginez ca te stii cu Razvan, insa mie mi s-a luat de el de cand am ajuns la concluzia ca fura glume de pe net si le prezinta ca fiind ale lui. Stii tu… cam la fel cum au facut aia de la radio cu glumele tale.
  Asta plus faptul ca lauda tot felul de mizerii de produse si magazine in mod exagerat si nejustificat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *