Ai scăpat cu bine de 1 martie, dar a strâmbat din nas că de ce speri să o duci în aşternuturi cu un mărţişor de 3 lei? Atunci cumpără-i acest cadou de 8 (m)Artie!

LE: despre Silvan Stâncel v-am mai spus.
silvan-stancel INCREDIBIL.IUBESC
Contrar aparenţelor, nu este vreun faun. El este un silvan

Silvan este cel mai iscusit chitarist pe care l-am cunoscut vreodată. Într-o vreme, mă certam cu Crivăţescu pe tema “cine este cel mai bun chitarist în viaţă”, şi el susţinea pe nedrept că este Paco de Lucia, eu că Silvan; fiind după câteva beri, i-am iertat greşeala.

În fine… incredibil, după ce şi-a scos primul album de mzică, Silvan îşi lansează primul său volum de poezii, numit “Incredibil. Iubesc”. Practic, volumul reprezintă

“…capătul a 36 de ani de trăire, experiență și analiză personală asupra celei mai importante forțe care definește umanitatea… iubirea. Inițial nu mi-am propus să scriu într-un mod programat. Cartea s-a născut firesc, am simțit nevoia să spun anumite lucruri… și le-am spus cu responsabilitate, gândindu-mă mereu la public, la oameni, la intimitatea și initimitățile fiecăruia dintre noi.

În armata care-i sprijină demersul liric se numără Aurel Pantea, Dana Anghelescu, Doru Munteanu şi Nicu Alifantis. Lansarea oficială va avea loc în data de 21 martie 2015, ora 15.30, la Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov, organizat la Brașov Business Park. Dacă şi cântă puţin în deschidere, garantat că merită să mergeţi să-l vedeţi!

CREZI?
 
Nu mă tenta 
Pentru că o să iau totul,
Mai mult decât oferi…
Mai mult decât eşti…
Voi lua și ceea ce nu eşti,
Și ceea ce ai putea fi…
Voi lua totul și nu-ți voi da nimic.
Îţi voi da Nimic!
 
Iar nimicul ăsta dat te va arde
Până la carne, până la oase,
Până dincolo,
Până dincolo de dincolo…
Până vei ajunge la Tine! 
 
Iar acolo sunt eu.
 
Iar tu nu eşti 
Atât cât pot lua
De la tine…
 
Îţi simt tremurul
Și fiorul. 
Nu mă tenta, 
Îţi voi lua totul!

Aşadar, de 8 martie, puneţi CD-ul lui Silvan în surdină şi, la lumina unei lumânări, cu jaluzelele trase, citiţi împreună cu ea nişte din ăstea. Apoi reveniţi şi lăsaţi un comentariu aici cu ce a urmat, ca să ştim şi noi cum stau lucrurile cu până dincolo de dincolo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. ces Reply

    Groparu, in versuri ca Silvanu, va trebui sa-i dam tot anu’…

  2. Spike Reply

    Ha! era cat pe ci sa fac misto de Silvanu da’mi placu’ poezia, fir’a dreq

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *