Finca pun pariu ca juma’ din cetitorimea mea este hartuita de bunici, matusi si parinti cu eternul si nemuritorul “Da’ tu nu te insori???”, doresc sa infiintez prima agentie matrimoniala din lume pentru casatorii de convenienta, al carei scop este astuparea gurii bunicilor, matusilor si parintilor. Mirii trebe numa sa se insoare, iar dupa nunta isi pot urma traiul zilnic fara nici un fel de obligatie ulterioara – eventual numai cate o vizita trimestriala acasa la socri, ca sa se continue astuparea gurii acestora.

La nevoie, agentia poate fi dublata cu o alta agentie de infieri fictive, in care un bebelash e inchiriat pentru un weekend pentru dus acasa, pentru anularea, de data aceasta, a frazei “Da’ voi cand faceti un copil?” – din partea acelorasi bunici, matusi si parinti.

Nush voua cum vi se pare ideea, da’ mie mi se pare la fel de mortala ca ideea ailanta a mea geniala, aia cu bordelu’ numa pentru mamelit (careia ii voi spune de acum “ideea de afaceri 1”), pentru care ambele idei mie mi se pare ca ar trebui sa se bata bancile sa-mi acorde finantare, si io sa le zic asa, nitel flegmatic:

IMI PARE RAU, DAR NU VA INCADRATI!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. julius constantinescu Reply

  Gropare, bordelul numai pentru mamelit mi se pare o idee foarte, foarte buna. Vrei placere, platesti! Pana cand sa ne suim in autobuz si sa mamelim gratis, ca nesimtitii?

 2. un om Reply

  la filiala aia cu adoptii sunt primu client (asta daca n-ai ceva prieteni de bagat inainte, caz in care stau linistit si astept)…
  iar daca vrei sa te extinzi… pot sa te ajut cu o filiala la Brasov… enitaim!!! cred ca gasesc chiar si vreo duzina de clienti pe termen lung…

  Am putea face un contract cu un orfelinat… si ar fi reciproc benefic… ceva de genul o armata de parinti avang grija de o armata de copchii…
  prin rotatie…

  Ca pe vremuri cand plecau parintii si ne lasau in grija vecinilor sau prietenilor de familie si cresteam alaturi o cireada de plozi…

 3. iulianuss Reply

  Măi Gropare, dacă vine la mine când se simte neconcubită? O trimit la tine?

 4. Groparu Reply

  M-o ferit dracu’! Sau Dumnezau. E vro diferenta?

  Normal ca ie, ce, ej copkil, Gropare?

 5. vitalie Reply

  eu pot ajuta la infiintarea unei branse la Chisinau, de ce sa n-o facem multinationala???

 6. Greuceanu Reply

  da’ sh aia insuratzi se pot inscrie la ajentzie?! poate se schimba sotiile o data la catziva ani, cel putin la o parte prin tragere la sortzi! sa nu bata la uochi ca aici “nimeni nu are probleme si nimeni nu divortzeaza…”

 7. Unu Reply

  Vizite trimestriale la socrii? Aia nu e casatorie de “convenienta”. Ala e lagar de concentrare. Sa se introduca in codu muncii meseria de consoarta. Cand o fi asta bine platita si la mare cautare (eventual la munte), atunci sa-ti faci dumneata si agentie si companie si corporatie si ce vrei matale. Niste mici cu bere si Salam in fata scarii blocului n-ar merge? Zic si eu..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *