Într-o seară, stăteam şi eu şi îmi număram nedumerit degetele de la picioare (îmi tot dădea cu virgulă), când îmi dă bip bunul meu amic Bobby Păunescu. Îl sun înapoi:

– Ce faci, Bobby, cum o fost în Euforie, în concediu?
– Bă, Gropare, lasă astea, că am o urjenţă mare şi numai tu mă poţi scoate, uite… fă-mi, bă, şi mie nişte trafic, bă, pe Evenimentul Zilei! Dă şi tu un link, ceva, acolo pe blog, că uite, mi-o venit factura mare la telefon şi deja-s în penalizări, pierd 12 euro de puncte Thank You, şi vreau să vând nişte reclamă la epilatoarele Braun!
– Bă…, îţi fac, bă, îţi fac. Da’ cum vrei? Pun banner? Link simplu? Vrei advertorial? Vrei să fac mijto de voi? Cum? Cum??? Zi-mi, Bobby, te implor, cum??!?!
– Păi uite cum facem, îţi trimit o fată, îţi va lua un interviu preponderent despre Daily Cotcodac, că tu nu prea mai prezinţi interes, uite, ai ajuns să faci bancuri de 2 lei cu Pamela Anderson, ce, eşti invidios că nu vei ajunge niciodată ca ea?

Cu alte cuvinte: Groparul a dat primul său interviu pentru un cotidian naţional zilnic. Scurtuţ, cu mici greşeli pe care le trecem cu vederea (printre ele numele meu scris aiurea), dar suficient cât să nască judecăţi de non-valoare de la unii cititori care au dormit azi-noapte fără zgarda anti-purici şi s-au trezit cu mâncărimi. În spiritul ideii blogosferice româneşti că “cine nu mă citeşte e proşti!”, vă invit să citiţi şi comentariile lor, unele chiar savuroase în inocenţa cu care etichetează ceva atâta de ne-etichetabil precum valoarea noastră, valoarea noastră!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Alina Reply

  Mircea Badea are umor?! S-a schimbat cumva definitia cuvantului si nu stiam eu? Anyway, comenteaza lumea, ce sa faca, fiecare dupa propria-i minte (sau lipsa de) 🙂

 2. ardeleanu' Reply

  Gropare, nu de ăștia ziceai că de nu le faci reclamă cu 10 euro te pun în newsletter?

 3. Groparu Reply

  @ carbonaru: toate covrigariile din oras vor veni implorandu-ma sa le pun benăr!

  @ Alina: şşşş… nu-i porni pe ciumpalaci, că iară mi se umple blogul cu comentarii cu virgule între subiect şi predicat!

  @ ardeleanu: nu… mai ştiu

 4. tonya Reply

  e o placere dimineata sa va citesc in timp ce-mi beau cafeaua. e oaza mea de liniste inainte sa ma duc la capsuni :mrgreen:

 5. Una Reply

  Nu l-ati vazut de Mircea Badea la carcotasi ? faza e mortala si comentariile carcotasilor la fel.

 6. culaie Reply

  Fac pariu ca numele ala stalcit este de la Orlesti-Valcea si ca ai un var chirurg de oase, fost doctor de pasarici, la Bucale?

 7. Groparu Reply

  @ culaie: Pardon: sat Beica, comuna Madulari, jud. Valcea, si verisorii mei sunt altceva decat bucuresteni, parol:D

 8. BlogdeProst Reply

  uite-l ba si p-asta!se lauda cu evenimentul zilei…bai tata, cand oi ajunge sa dai interviuri la clice, la cancanuri, la cotidianuri de-astea cu tiraj serios, atunci sa te umfli in pene!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *