Nu va asteptati la nimic spectaculos, finca amu ma ascult sh imi dau seama cat am putut fi de najpa, mai rau ca Nikita pe AcasaTV mah!!! Ceea ce e record personal.

Prima bucata: aci.

A doa bucata: nu aici, ci acolo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. irina Reply

  cred ca lu tanti aia care ti-a luat interviu i-a placut de tine. nu-i nimic, oricum esti haios.

 2. Miruna Reply

  Tipa are voce misto dar pare cam de plastic asa (mai putin cand se detensioneaza brusc si zice “aoleuuu”) insa e fata buna :))… si domnu’ Radu care n-a facut cursuri de dictie cu creionul in dinti pare pe alocuri cam self-conscious dar de pe la minutul 40 a fost mai ok, iar pentru un first-timer la radio s-a descurcat admirabil.

 3. Groparu Reply

  @ irina: da, mai mult os decat hai

  @ miruna: fata de la radio lucreaza la radio public, sh bag sama ca nu putea sa vorbeasca cu tulai sh ioi prea mult 😀 sh mai ie o faza: io am emisiune zilnica la radio, deci iti dai seama ce sanse are cariera mea mediatica sa o depaseasca pe a lu’ Andrei Gheo’ :((

 4. milanesta Reply

  Mie mi-a placut 😀 . Eu de obicei butonez radioul non-stop , fiindca niciodata nu e nimic interesant pe nici un canal, dar aseara m-am oprit pe Radio Cluj ( desi nu stiam cine esti 😀 ) si am rezistat sa nu schimb frecventa pana la capat 😀 ….. A fost interesant sa te ascult 🙂 ….m-au binedispus povestile tale ….ar trebui sa te auzim mai des pe la radio 🙂

 5. milanesta Reply

  Si acuma bineinteles ca m-am apucat sa iti citesc tot ce ai scris pe blog 😀 ….si rad non-stop 😀

 6. Hammer Reply

  Multumesc pt postare, le-am ascultat, chit ca a trebuit sa imi fac un cont si acolo;)
  Mi-a placut emisiunea!

 7. Luna Betiluna Reply

  no, dupa ce ca i-am umplut de muzici si poze (ca cu fazele-i altu`) si-am mai multe favorite decat bagate, acu s-ascult si emisiuni de radio pe trilulilu (ca-n america s-o asculta, da` la capiteala nu 🙁 )
  @oitza – ai dreptate, alina, de stres, probabil, ca Groparu-i stresant rau (!!), a ras intr-una …..
  @Groparu – asa repede gandesti pe cat de repede vorbesti? ca de altele nu te mai intreb….. :))))

 8. Luna Betiluna Reply

  a, muzica a fost excelenta !!! a bagat-o don`soara sau t-ai pus-o singurel?

 9. nimeni Reply

  No, stimabile, partea a doua îi mişto, da’ nuş de ce când clicăi pe prima crocodilu ăla mă înjură de mamă şi-mi zice ceva de genu “Accesul la acest fisier este restrictionat”

 10. anka Reply

  =)) gropare, nu mi-a venit sa cred ca e vocea ta si ca tu vb.Ma asteptam la altceva, o voce mai groasa,sa faci glume mai “groparesti”.Parca erai un “apsolvent” de teologie .Alina radea prea mult si fals,cred ca ai vrajito.In rest a fost bine,mi-ai stricat impresia care mi-am format-o despre tine…acuma stau sa ma gandesc daca e de bine sau daca e de rau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *