Ceva nu mai merge la laptopul de serviciu. Mă duc la colegul de la IT.

Colegul de la IT îmi ia laptopul, se uită la el, îl butonează un pic și apoi pufnește:
– E clar! Ești virusat.

În 6 secunde tot biroul era gol, m-am trezit singur.

Instant am primit și ordin să lucrăm de acasă toată săptămâna viitoare. Laptopul e bine, am rulat un Bitdefender și l-am curățat, merge ca înainte.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Bubu Reply

  Cre ca asistam la nasterea unei noi traditii. Parca vad la anul prin februarie: – Si voi, ce faceti de Carantina anul asta?

  • Zev Reply

   Nah Bubu, da-i cateva luni, spre sase, poate, si care mai traim suntem okay. Care nu, nu. Eu as fi mai mult interesat de dinamica socio-sexuala, pe termen scurt-mediu, eg cat de tentanta ar fi pentru o nimfa de sex opus, o oferta ‘overt’ de genul: pisi, I’ve just met you, and this is crazy, dar vrei sa intram in carantina pe ceva luni la mine in apartament (vila, palat, cabana, rulota, cort, caruta cu coviltir) cateva luni? Am vin, gin, tabacioc, croissants congelati, conserve, tampoane, hartie igienica in cantitati industriale, si ambele: Netflix si Stan, cu TV 60 de inci in HD?

   • Sorin

    Va crește rata divorțurilor (prea mult timp împreună acasă), cluburile de swingeri vor fi închise, bordelurile dau faliment, ca să nu mai vorbim de ce contacte pot fi dezvăluite în cazul unei anchete epidemiologice.

   • Bubu

    @Zev. Stai sa vad daca am inteles corect. Tu vrei sa afli ce se intampla dupa 2 saptamani de segregare sociala si recluziune impreuna cu o necunoscuta, in conditii de betiveala si sex ca orbii?

 2. andu YY Reply

  Am văzut niște documentare despre munca de acasă și se pare că entuziasmul de la început se topeste ca o bucată e unt în scurt timp

  • Zev Reply

   Andu, e tare cu dus si intors treaba. Eu lucrez de ceva timp, nu mult, self-employed de acasa. Kusztomerul imi spune ce vrea sa-i scriu, eu ii scriu, ii trimit cat are de plata dupa orele lucrate, el marca banul dupa ce am trecut de mici amendamente si reglaje, ma rog, cand produsul e finit si omul multumit. Toate bune, dar mereu cand e sa apreciez orele de munca, sa trimit ma strange umpic la lingurea. Nu vreau nici sa muncesc pe degeaba, dar nici sa creada ala ca ii vand acelasi produs pe care il aveam deja facut, ca l-am vandut colegului lui care m-a si recomandat. Realitatea este alta, produsul se bazeaza pe legislatia si standardele care sunt aceleasi, e adevarat, dar tot trebuie sa surubaresc ca sa fiu sigur ca ce ii dau nu calca pe bombeu ce are deja operational. Dar beneficiarul nu vede asta, pen’ca nu-i de meserie, de-aia m-a si contractat. Pana acuma sa bat in lemn, nu mi-a contestat nimeni vre-o factura, doar vreau sa spun ca si munca de-acasa genereaza mici stressuri specifice.

 3. Zev Reply

  Mi-aduc aminte unde am mai vazut o chestie de-aia de are Cumpanasu pe mecla. Eram tanar, si dupa un numar de beri la pub m-au dus niste colegi intr-un lacas de cultura local. Numa’ ca fetele de-acolo purtau articolul mai jos pe corp, si spre nimic altceva. Sa-i scriu lu’ Cumpanasu sa-i spun cum se poarta de fapt? Si, doi, o fi second hand de la fete?

  • andu YY Reply

   Zev,
   nu-i mai scrie că o sa creadă că a intervenit NASA pe fir să-l gazeze prin șoc cultural.

   PS : zic iar că nick name-ul meu e ”andu YY” ( YY vine de la numele nevestei , chinezoaica Yang Yang) si am artificiul ăsta spre a mă deosebi de alți ”andu” de pe interneții patriei

   • Zev

    PS – doamna nu si-a luat un nume alternativ mai anglosaxon? E foarte la moda. Mama copiilor de i-am botezat, de fapt o cheama Zhaodang (parca), dar functioneaza in Au ca Arabella. Nu e ciudat, si eu sunt Alexandru dar functionez ca Alex, mult mai simplu. Decat sa dictezi juma de ora la un provider de internet sai ceva. mai bine da-i ceva simplu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *