Deci stau eu asa si ma gandesc: finca toate partidele curteaza PNL sa faca alianta majoritara, si PNL vrea sa il promoveze pe Tariceanu la carma guvernului inca 4 ani ca prim-ministru la al doilea mandat, nu ar trebui sa ii impunem lu Tariceanu o taxa de a doua inmatriculare ca premier?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. fotoghin Reply

  indubitabil 🙂
  oricum pana se hotarasc astia care cu care se iubesc tariceanu a propus deja o marire a taxei 🙂 in alte cuvinte:noi sa fim sanatosi…ca boala vine

 2. ninel Reply

  Tariceanu…inca odata ?!! ….da’ de ce neaparat cu…ungurii ? sunt ei , ceva masoni sao ovrei de nu se poate fara ei ?!! semnat – un roman ( adevarat )

 3. twi Reply

  Ar trebui să cerem mult. Având în vedere că vrea să mărească taxa la maşinile second-hand, ar trebui mărită taxa şi la premierii second-hand.

 4. iatcu Reply

  Mai bine s-ar duce la crama guvernului, impreuna cu Întîiul fost consumator de rom, mai nou de Chivas. Imi si imaginez cum s-ar pupa direct pe bot (deja borăsc), incercînd să reconstruiasca alianta si inca un kilometru de autostrada.

 5. Cata Reply

  In romania ar trebui pusa taxa pe prostie si gasit un algoritm de a-i taxa pe toti oligofrenii ce pretind ca vor conduce tara.

 6. catalin Reply

  si sa plateasca taxa aia de vreo 10 ori fir-ar sa fie de excroc ordinar ajuns prim ministru! oare cu ce rimeaza tariceanu, ca bombo era cu congo!

 7. Anna Reply

  Legea-i aprobata, numa aia de la UE tre sa mai dea acordul si intra in vigoare. Partea buna daca se aproba este cresterea valorii pentru fiecare rabla. Acu nu-i doresc raul celebrei “furii visinii”, dar de cate ori ne(sotiorul conduce) incurca vreo dacie (rosie) obosita, numai cu gandul la casare ma gandesc. Sa vedem daca moare pisica in gradina altuia sau mai are suflu…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *