Azi m-am dus la RDS: Mai aveti internet? Da’ TV prin cablu cu mobil si cu telefon? Mai avem, zice ei, ca am dat mai putin, sa ajunga la toata lumea.
Azi m-am dus si la curent: Primiti bani? Hmmm, zic ei, sa vedem. Nu, nu primim, facetz cerere.
Tot azi m-am dus la restaurantu chinezasc: Aveti mancare chinezasca cu carne de pisica de post? Haha, o zis tanti aia care se tot chinuie sa il invetze pe chinezu ăla limba romana, si nu prea-i iese, ca el se tot joaca cu morcovu’ si nu prea-i pasa.
Si la final am mers la facut poza pt carnet: Aveti poze cu mine? am intrebat. Si la final i-am cerut sa bage banii in casa si sa-mi deie bonul fiscal, finca daca tot imi ia o groaza de bani pt un rahat de poza cu rahatu’ de mine (de parca nu as putea sa-mi fac cate vreau), macar sa plateasca o parte si la stat!

Maine ma duc la: cazier, scoala de soferi, din nou la curent, din nou la cianiz. Ieri am fost tot la ciainiz, tot la cazier, si si la posta.

Vedeti? Numai când acest site nu va mai fi veţi învăţa să mă preţuiţi la adevărata mea non-valoare.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. george Reply

  La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica de nume sau de tip nascator!

 2. M@riansky Reply

  Dar să pui aici şi un logo cu poza de carnet & stop eating that ciainiz şit cuz cats eat rats u know…

 3. !?_Je_?! Reply

  Don’t worry!!!
  Nu esti singurul care sufera de boala asta!!!
  Mai sunt si altii (io, cel putin) si iti oferim tot suportu’…… moral, desigur (io, cel putin)!!

  P.S. Io am perceput aceasta postare ca pe un strigat de ajutor, de bagat in seama, asa ca nu aruncati cu rosii stricate, cartofi sau mai stiu io ce 😛

 4. ameţitul Reply

  deci în curând un nou pericol public pe străzi?
  în momente ca ăsta mă bucur că nu locuiesc în Cluj… 🙂

 5. ics Reply

  Gropare, satisfy my curiosity…fara nici o legatura cu ce ai scris tu aici, doar ca ascultam o melodie care, nu stiu cum se face, inevitabil mi-a amintit de tine. Deci, ai intalnit vreodata o fata care “langa ea cand ai ajuns/ [..] de nevoi a plans/ si ti-a spus cu voce tare/ ” te iubesc la disperare!”. e?

 6. !?_Je_?! Reply

  Daca nu stii sa fluieri, poate d’aia au ajuns la disperare 😛

 7. Turambar Reply

  Aha. Deci itz ei carnet. Aha. Deci tot in suburbia aia austro-ungara locuieshti. Aha. Deci az ma vad cu Ametzitu shi ne imbatat creshtineshte, in Vinerea Mare, de bucurie ca traim intr-un orash bucuros, carele ne desparte un lant muntos de natura orogenica shi nishte sute bune de kilometri de primejdie.

  Vezi de ce e bine sa traieshti in Balcani? Pentru ca nu traieshti in Cluj shi nu te loveshte mashina condusa de de’alde de’ashtia care ish ia acuma carnetu carele sa ne loveasca pe noi care am trait shi facut copii shi muncim shi platim taxe la stat ca sa ne loveasca incepatorii ashtia pe trecerea de pietoni ca ma duc acuma sa’mi las sacosha la coada la elicoptere ca asha ceva nu se mai poate shi nu mai suport shi de ce este viatza asha de grea shi de agera a zis cineva ager am o privire agera care uite nishte domni in paltoane albe cu plase de prins fluturi care imi face cu mana da eu am o privire ageRAAAAAA

  AAAAAARGHHHHH.

 8. Greuceanu Reply

  ba-za,

  daca nora le “lipseshte o doaga, n-aopi sa jti ca doaga aia e la tine! dar numai aia o ai! restu’ iti lipsesc toate”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *