Dacă nu aţi mai râs de mult, uitaţi-vă la acest filmuleţ gabenesc până la capăt, apoi luaţi o pauză de pipi, că o să vă lase utilajul garantat.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. zoltybogata Reply

  Io mă bucur că nu am nevoie de sfaturile astea 😆 .Mai bine urmați sfatul ăsta NU BEȚI ALCOOL .Multă sănătate

 2. Toma Dumitru Reply

  @ zoltybogata, ha??? cum poți să pui ”sănătate” și ”NU BEȚI ALCOOL”, în aceeași frază? Sănătatea fără o băută nu se există!!!!!!!!!:)))))))))))))

 3. Greuceanu Reply

  gaben?!

  daca mintzi, ai pus-o! am zis… am zis! io probez! de’ ma tavalesc pe jos de rau dupa ce bag 1 L de suc de rosii…. ma duc la catedrala sui te blastam… si sa stii ca blestemul mahmurului se prinde… tzuca-te tata, da’ fain le mai zici…

 4. strabon Reply

  In bere e putere.. In vin e sanatate. In cognac e distinctzie, iar in apa sint microbi…. 😀

 5. Ovidiu Reply

  Bun clip. Dacã Gaben-ul n-a devenit milionar (în euro, evident) cu clipul ãlalalt “cum sã bei ţuicã” vândut unei firme de spirtoase sigur-sigur cu clipul ãsta sigur s-o scos. Şi o sã aibã şi Gropãrelul asiguraţi banii de facultate dacã faceţi un profit-share şi ne zici de unde/cum se poate comanda trusa aia de prim ajutor cã doar vin sãrbãtorile şi ce cadou mai bun le poţi face prekinilor aflaţi la astfel de nevoie. Numa` 50u` sã fie de vodkã (Finlandia, Smirnoff etc.) nu de whisky cã ãla are chimicale din butoiu` în care a fost învechit pe când vodka e medicament curat. Şi atunci e bun cadou şi pentru neconsumatori: vodka e înlocuitor de spirt pentru mici accidente iar celelalte-s alimente şi pot fi consumate fãrã probleme.

 6. alexV Reply

  Chiar e bun proverbu: cui pe cui se scoate?
  Am mai vazut oameni care se trezesc dimineata si beau o votca dar am crezut ca-s cazuri pierdute, nu remediu.

 7. k Reply

  sfatul cu sucul de rosii initial m-a surprins – desi foarte logic. am testat dimineata asta, insa, constatand ca e foarte eficace. ma rog, am adaugat si votca aia, ceva sare, ceva piper…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *