După discuția neoficială de astăzi cu un membru al juriului, se pare că nici unul din screener-ele (linkurile) trimise cu Usturoi nu le-a mers, deși persoana de contact de la Gopo mi-a confirmat că ei îi merge.

Ei îi mergea, juriului nu i-a mers, juriul a decis să nu mai ceară un link funcțional, la revedere, drum bun.

Iar DVD-ul trimis de noi nu a încălzit pe nimeni, deși regulamentul este de partea mea. Amu ce fac, îi dau în judecată?


Pe surse vă spun că DVD-ul nu a mai contat.

Nu am primit, de asemenea, nici o explicație de ce nu am fost invitați la gală (am discutat despre asta la emisiunea lui Liviu Alexa de pe NCN), dar nici nu mai aștept.

Aștept, însă, proiecția filmului Usturoi la Hamburg, la cinema Zeise duminică, 23 aprilie (bilete: aici)! Mulțumim, Edy, profu’ de germană😉 Iar aici aveți trailerul în germană, în cazul în care doriți să citiți niște ardelenească tradusă-n limba în care asemenea cuvinte sunt permise: Hottentottenstottertrottelmutterbeutelrattenlattengitterkastenattentäter.

Ce să zic, dacă aveți neamuri prin Hamburg și nordul Germaniei care nu ne-au văzut încă filmul pe Vimeo și le este dor de patrie, trimiteți-i la cinema! Că altceva mai bun de făcut decât să-și reamintească de ce au plecat din România sigur nu vor avea anul ăsta.

Decât dacă mai face guvernul ăsta anti-sorosist ceva boacănă din aia cosmico-galactică, dar slabe șanse, nu-i așa, slabe șanse.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Nemultumitu' Reply

    Vazui pe feisbuc, ca sa ma exprim in dialectul oltenesc al limbii engleze, o buna parte din emisiunea la care ai fost invitat. Deci, concluzia: nu ti-ar sta rau cu o prezenta permanenta la o televiziune nationala. Bine, din start se exclud unele, se stiu ele care… Carisma, idei, vorbele la purtator, prezenta scenica. Toate atuurile, domne !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *