Femeile vorbesc urât la telefon doar cu soții lor

Stăteam în curte și mă hrăneam cu niște nuci, când sună telefonul: număr necunoscut.
– Alo?
– UNDE EȘTI?!?!?!

Asemenea ton disprețuitor și țâfnos am mai văzut doar în clipurile cu Karen de pe interneți, efectiv m-am blocat din prima! Jumate din România a-nghețat pe loc. Mă adun cu greu și-i zic:
– Știți… cred că ați greșit numărul!

Urmează o clipă mică-mică de derută, apoi doamna continuă cu un ton schimbat la 180 de grade, jovială, docilă și ușor penitentă:
– Vai, am crezut că e soțul meu…!
– Hahaha, e soțul alteia…
– Hahaha…
– Hihihi…
– Huhuhu…
– Hue hue hue…
– Mă scuzați…!
– Niciun stres, zi frumoasă!

Și-apăi am stat și-am cugetat: ce-o fi în inimile muierilor ăstora de vorbesc așa cu soții lor? Chiar, ce-o fi? Că în secunda doi alunecase într-un dialog extrem de civilizat, dar cu 3 secunde mai devreme era un TRex însetat de sânge, tropăind prin savană.

Deci ce-o fi în sufletele voastre, doamne dragi, când vorbiți pe tonul ăsta cu iubiții voștri soți?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Robert S Reply

  Tu ai chef de cearta, vad! Sau viata ta e prea linistita de-ti pui astfel de intrebari.
  Ca unul care a trait 20 de ani intr-un mariaj, concluzionez dupa cum urmeaza:
  – daca arati sprijin, interes, dragoste esti pus pe lista molâilor, Deci nu esti demn de respectul Ei.
  – daca faci lucrurile fara sa tii cont de parerea Ei (si in general daca respiri de capu’ tau) esti un nemernic si-un-porc-ca-toti-barbatii, Deci nu esti demn de respectul Ei. Nota: oricare alt barbat e mai bun decat tine.
  – daca nu accepti ca sotia stie de toate mai bine ca tine, esti un nemernic si-un-porc-ca-toti-barbatii, Deci nu esti demn de respectul Ei.
  – daca accepti ca sotia stie de toate mai bine ca tine esti un incompetent si in general un prost, Deci nu esti demn de respectul Ei.
  – doar femeile puternice, constiente, calite&arse de viata (nu feminizdele) sunt in stare sa recunoasca meritele si calitatile sotului. Am vazut astfel de exemplare doar de la distanta.

  Fericirea in cuplu (fie el si mariaj) tine de abilitatile tale sa-i oferi ce vrea, cat vrea, cum vrea, la momentul oportun (citeste femtosecunda) si cu o surprizuta in varf. Aceasta fericire se masoara tot in femtosecunde.

  Daca intrebi orice terapeut o sa spuna ca in capu’la lista dorintelor unui barbat este aprecierea.
  Cre’ca ma fac ghei. Mai bune pup o pwula dar stiu ca am parte de sprijin si interes decat sa pup o p!zda si sa am parte de “UNDE EȘTI?!?!?!” (cu variantele CE_AI FACUT?!?!? sau CE N-AI FACUT?!?!?).

  Jury still in session.

  • Una care deschide borcane singura Reply

   Auch… aloe vera, rabdare si tutun. Cu timpul ignori si realizezi ca decat asa mai bine singur(a). Ai tras bine 20 de ani, la mine a mers ‘doar’ 9.
   Si da, se poate si frumos, cu respect si apreciere, am exemple vii in familie chiar.

 2. Atti Reply

  Heh, Gropare. Ce întrebare.

  Eu după un deceniu aproape că m-am resemnat – rolul meu e să deschid borcane și să mă asigur că pot ghici dorințele doamnei mele cu un an lumină înainte 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *