Normal că, nefiind fază porno, nu a fost traită de mine.

Deci meci de folbal la nuş ce campionat mondial european. În singura cameră de pe palier cu TV se inghesuiau vreo 800 de căminişti nu foarte prieteni cu duşurile sau cu politica de schimbare zilnică a ciorapilor, care fumau la greu, vociferau, mieunau – etc.

Ca la meci.

In camera vecina, un tânăr student, căruia îi vom spune Tetraedrul, super extaziat că, din moment ce toţi erau la meci, el avea calculatorul la dispoziţie. Nu ca să caute pornache, of cors; ci sa să înveţe să programeze în Java.

Nu este neapărat nevoie să credeţi ultima frază de mai sus.

Şi în timp ce Tetraedrul se ocupa de protocoalele de reţea p2p la maimuţele albe, asiatice, barely legal sau MILF, ai noştri dau 11 metri.

În camera vecină, în culmea extazului, un alt student, căruia îi vom spune Vidrighin, se apucă să descuameze fosforul de pe vreo 100 de beţe de chibrituri. Şi strânge Vidrighin fosforul într-o hârtie şi îl înghesuie în diblul de metal din perete, în gaura unde intrau suporţii de etajeră.

Tetraedrul, bântuit de setea de cunoaştere, tocmai descoperise un sait gratis de tutoriale cu ().

Vidrighin împinge în gaura din perete un şurup folosit la prinsul etajerei – până la refuz.

Tetraedrul era deja cu faţa la 5 centimetri de monitor.

Vidrighin aşteaptă până când ai noştri dau gol de la 11 metri, şi, în vacarmul de GOOOOOOOOOL!, bubuie fosforul cu şurupul! Se aude o mică explozie cam cât un pârţ de zidar, total acoperită de răgetele suportericeşti.

În camera de alături, din cauza exploziei, de pe etajera de deasupra mesei cu calculatorul pică, mai fraţilor, ca proasta, tigaia plină cu ulei exact pe bostanul Tetraedrului, care rămâne mască! Fincă lui nu i-o zis nimeni la cazare că în căminul ăla pică tigăile cu untură, său, slănină, grăsime, dar şi lipide, în capul userilor de net, tocma’ când vizionează saite cu vreo trei de ics!

Care Tetraedru sare ca ars!

Plin de ulei!

Şi care a stat dupe aia o oră la baie încercând în zadar să îşi degreseze chelia şi hainele cu Bonux, Axion şi/sau Protex, că nu venea apă caldă!

Şi care Tetraedru nici până în ziua de azi, neauzind explozia, nu ştie cum de aşa ceva a fost posibil! Decât dacă citeşte groparu.ro, ceea ce mi se pare puţin probabil.

Povestire auzită, normal, de la explozivul de Vidrighin, colegul de cameră a lui Tetraedru.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Roxa Reply

  :))) Noah, apai daca mai voia cineva sa repete faza astazi, n-aveau cu ce masca bubuitura, ca n-au dat numa` autogol si nu s-a isterizat de bucurie fix nime`. 🙁

 2. dxn Reply

  am ras cu lacrimi! nici nu mai pot spune decat ca te propun si pe tine sa candidezi. dc nu stii unde, vezi pe blogul meu dsp ce e vb, dar cred ca o sa afli si tu repede. vestile zboara repede. numai bine si succese! succesuri

 3. Hammer Reply

  Imagineaza-ti ca erau unii in 16 care in loc de gamalii de chibrite foloseau ceva reactivi tinuti in eprubete lipite cu scoci in exterior pe sticla geamului…nush ce zama era, atata numa ca dopurile de cauciuc ale eprubetelor se topeau vizibil si singura dezamagire a baietilor era ca nu pot face rost de azot lichid ca sa se joace de-a Dexter.
  Oare de-aia erau sudate usile la lift in 16 in anii 90?

 4. burkush Reply

  ba gropare, vidrighin ala sau cum ii zicea, te-o mintit…… primu post naspa ce-l citesc la tine:(…..Da noi tot te iubim:))

 5. PhenoBarbieDoll Reply

  si unde mai pui si ca prekinu’ tau care amu impinge margarete si-o tragea cu purtatorul lui de cuvant, barbat fain de altfel

 6. fotoghin Reply

  intrebare despre 16:
  faza cu urlatu pe jeam dupa Andreea Marin cine a initiat-o?? ca inca prinde la public 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *